ORIGINALDELAR FRÅN BRP OCH UNDERHÅLLSPRODUKTER

Ingenting är viktigare än fordonets kraft och prestanda, så välj noga rätt delar och tillbehör. Och ingenting passar ett BRP-fordon bättre än originaldelar från BRP, tillverkade med hög noggrannhet och passning. Kvalitetsnivån är lika tydlig för våra oljor. XPS-sortimentet har utvecklats särskilt för att optimera och maximera prestanda, tillförlitlighet och motorlivslängd för Can-Ams terrängfordon, hand i hand med utvecklingen av Rotax-motorer. Välj BRP och ditt fordon behåller sitt värde länge – med produkter som du kan lita på.

XPS-MOTOROLJOR OCH UNDERHÅLLSPRODUKTER

XPS erbjuder ett komplett sortiment av prestationsinriktade produkter som utvecklats för att skydda och förbättra ditt terrängfordon och förlänga dess livslängd. De har utvecklats, testats och godkänts extremt noga för att uppnå den bästa tänkbara, oöverträffade upplevelsen under alla omständigheter.

XPS-MOTOROLJOR

XPS UNDERHÅLLSPRODUKTER

XPS RENGÖRINGSMEDEL

ORIGINALDELAR FÖR UNDERHÅLLET

Reservdelar bör motsvara kraven för din fyrhjuling och tillverkningsår. Tredjeparts- och BRP-delar kan se likadana ut till storlek och utförande, men våra delar har utvecklats för att ge de bästa prestanda och högst livslängd, baserat på fordonets särskilda användning och kalibrering.