ORIGINALDELAR FRÅN BRP OCH UNDERHÅLLSPRODUKTER

Ingenting är viktigare än fordonets kraft och prestanda, så välj noga rätt delar och tillbehör. Och ingenting passar ett BRP-fordon bättre än originaldelar från BRP, tillverkade med hög noggrannhet och passning. Kvalitetsnivån är lika tydlig för våra oljor. XPS-sortimentet har utvecklats särskilt för att optimera och maximera prestanda, tillförlitlighet och motorlivslängd för Can-Ams terrängfordon, hand i hand med utvecklingen av Rotax-motorer. Välj BRP och ditt fordon behåller sitt värde länge – med produkter som du kan lita på.

XPS-MOTOROLJOR OCH UNDERHÅLLSPRODUKTER

XPS erbjuder ett komplett sortiment av prestationsinriktade produkter som utvecklats för att skydda och förbättra ditt BRP-fordon och förlänga dess livslängd. De har utvecklats, testats och godkänts extremt noga för att uppnå den bästa tänkbara, oöverträffade upplevelsen under alla omständigheter.

XPS-MOTOROLJOR

XPS UNDERHÅLLSPRODUKTER

XPS RENGÖRINGSMEDEL

ORIGINALDELAR FÖR UNDERHÅLLET

Reservdelar bör motsvara kraven för ditt BRP-fordons modell och tillverkningsår. Tredjeparts- och BRP-delar kan se likadana ut till storlek och utförande, men våra delar har utvecklats för att ge de bästa prestanda och högst livslängd, baserat på fordonets särskilda användning och kalibrering.