2020
Renegade

Med start från 160 900 kr

Leveringsomkostninger tilkommer.

Visa aktuella erbjudanden

Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

*Renegade X xc 1000 T paketet visas

BÄTTRE MED X

Angrip vilket spår som helst, kör i en lergrop och utmana allt i din väg. Kraftfulla Renegade klarar allt detta, och dess V-Twin-motor ger dig det perfekta sättet att göra det på.

RENA PARADISET

Att smutsa ned sig borde inte vara så här kul – men det är det. Uppgraderade däck, snorkelförsedd motor, uppgraderad skyddsplåt och FOX-stötdämpare.

SNABB, FABRIK

Renegade byggdes för att dominera sin klass, med en främre stötfångare som standard, valbara skyddsplåtar samt nya fälg- och däckalternativ.

UTFORSKA RENEGADE-PAKET OCH SPECIFIKATIONER

VI HAR KARTAN

Ange din plats för att hitta en återförsäljare nära dig

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • OUTLANDER
  2020

  OUTLANDER

  Från 108 900 kr

  Från 108 900 kr

  Outlander-utbudet är lika mångfacetterat som förare som dig. Alla Outlander har det som krävs för att ta dig längre än någonsin, men varje modell och paket är utformat för att öka kapaciteten ännu mer för dig som ska dra släp, köra i lera, ut och jaga, fara fram på lederna och allt däremellan.

 • OUTLANDER 450/570
  2020

  OUTLANDER 450/570

  Från 72 900 kr

  Från 72 900 kr

  Imponerande komfort och kapacitet för alla förare. En perfekt avvägning av effektivitet, prestanda och pris. Outlander 450-570 ATV är allt du någonsin kommer att behöva... och mer därtill.