2021

Renegade

Pris från 178 900 kr

Visa aktuella erbjudanden

Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

*Renegade X xc 1000 T paketet visas

BÄTTRE MED X

Angrip vilket spår som helst, kör i en lergrop och utmana allt i din väg. Kraftfulla Renegade klarar allt detta, och dess V-Twin-motor ger dig det perfekta sättet att göra det på.

SNABB, FABRIK

Renegade byggdes för att dominera sin klass, med en främre stötfångare som standard, valbara skyddsplåtar samt nya fälg- och däckalternativ.

UTFORSKA RENEGADE-PAKET OCH SPECIFIKATIONER

RENA PARADISET

Att smutsa ned sig borde inte vara så här kul – men det är det. Uppgraderade däck, snorkelförsedd motor, uppgraderad skyddsplåt och FOX-stötdämpare.

ANPASSA EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Skapa en Can-Am som klarar lika mycket som du.

VISNINGSRUM

Lämna dina uppgifter för att hitta närmaste återförsäljare och servicecenter för Can-Ams offroad-utbud.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • OUTLANDER
  2021

  OUTLANDER

  Pris från 121 900 kr

  Pris från 121 900 kr

  Outlanders modellutbud som är mycket omfattande uppfyller även dina behov. Alla Outlander har det som krävs för att ta dig längre än någonsin. Men varje modell och paket är utformade för att öka kapaciteten ännu mer för dig som skall dra släp, köra i lera, ut och jaga, fara fram på leder och allt däremellan

 • OUTLANDER 450/570
  2021

  OUTLANDER 450/570

  Pris från 80 900 kr

  Pris från 80 900 kr

  Imponerande komfort och kapacitet för alla förare. En perfekt avvägning av effektivitet, prestanda och pris. Outlander 450-570 ATV är allt du någonsin kommer att behöva... och mer därtill.