Door dit formulier te verzenden, worden uw gegevens gedeeld met uw lokale BRP-dealer, die contact met u zal opnemen. Gedetailleerde informatie over de verwerking van persoonsgegevens kan worden gevonden in het Privacybeleid. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken of wijzigen door te communiceren met privacyofficer@brp.com.

* Deze aanbieding is geldig voor Can-Am Spyder F3-S Special Series, Spyder F3 Limited, Spyder F3 Limited Special Series, Spyder RT Limited, Spyder RT Sea-To-Sky en Can-Am Ryker, Ryker Sport, Ryker Rally 2022 modellen die tussen 01/11/2021 en 31/01/2022 bij een deelnemende Can-Am On-Road dealer zijn voorbesteld en tussen 01/02/2022 en 10/05/2022 door een deelnemende Can-Am On-Road dealer zijn geregistreerd. De dealer kan een aanbetaling vragen op het moment van de voorbestelling. De koper van een in aanmerking komend Spyder- of Ryker-model krijgt de gebruikelijke 24 maanden beperkte garantie van BRP en Can-Am Roadside Assistance van Allianz plus een extra 12 maanden beperkte garantie van BRP en de Can-Am Roadside Assistance van Allianz. Aanbieding alleen van toepassing op registraties voor recreatief gebruik. Kan niet worden vervangen door of worden omgezet in contant geld en is alleen geldig voor klanten woonachtig in de EU, het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen. Het aanbod kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden beëindigd of gewijzigd.

MAAK VAN ELK AVONTUUR EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Ontdek onze nieuwe Can-Am Spyder en Can-Am Ryder modellen, accessoires en kleding. Vraag jouw Can-Am dealer voor meer informatie.