2022

CAN-AM SPYDER RT

Vanaf 31.767 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Huidige promoties bekijken

Met de gloednieuwe Spyder RT, volledig herontworpen met een nieuwe moderne look, meer comfort en extra bergruimte, kun je op een luxueuze manier de open weg ontdekken.

*Can-Am Spyder RT Limited afgebeeld

LUXE TOURING

Maak lange comfortabele ritten met een duurzaam, modern voertuig

CRUISEN IN ALLE LUXE

Op zoek naar een luxueuze rijervaring? Het antwoord is hier. Voor de Can-Am Spyder RT is luxe geen optie maar de norm; Luxe zit in elk aspect van het ontwerp.

EXCLUSIEVE KENMERKEN

Kies voor een voertuig ontworpen voor jou en jouw passagier

PERFECTIE TOT IN DE DETAILS

We hebben de Can-Am Spyder RT verbeterd voor een nog betere ervaring. Je kunt rijden met een nieuwe ruggensteun, windbeschermers boven en onder, nieuwe sierlijsten en kleuren, en een nieuwe set wielen.

LUXUEUZE TINTEN

De nieuwe kleuren voor Can-Am Spyder RT stralen luxe uit

AFWERKING

De nieuwe tinten voor de Spyder RT overtreffen alle verwachtingen. Kies uit Mystery Blue, Hyper Silver, Carbon Black en de bekende Deep Marsala om je rit nog mooier te maken.

MODERN ONTWERP

Innovatie zit tot in de kleinste details van de Can-Am Spyder RT verwerkt, van de unieke rijke texturen en afwerking tot de premium led-koplampen en moderne console met lcd-kleurenscherm.

COMFORT VAN TOPKLASSE

Met comfortabele zadels van aanpasbaar schuim plus de grote treeplanken, cruisecontrol en superieure windbescherming kun je langere afstanden afleggen met jouw passagier.

NOG MEER GEBRUIKSGEMAK

Indrukwekkende opbergruimte: compatibel met LinQ en met geïntegreerde harde bagagetassen opzij. Inclusief regelbaar elektrisch windscherm met geheugenfunctie en efficiënt toetsenbord voor audiobediening.

PAKKETTEN EN SPECIFICATIES ONTDEKKEN

STEL ZELF SAMEN

Populair voertuig voor touring in nieuwe kleuren

IDEEËN WORDEN WERKELIJKHEID

Je droomrit wordt werkelijkheid met de juiste uitrusting. Gelukkig hebben wij alles wat je nodig hebt - accessoires en kleuren - zodat het voertuig je unieke rijstijl weerspiegelt.

ONTDEK ONZE NIEUWE KLEDING

Maak je rit compleet met nieuwe kleding

UITRUSTING

Onze nieuwste collectie kleding komt naar je toe. Creëer een onvergetelijke rijervaring met kleding en accessoires naar keuze!

VOORKOM GEDOE

GENIET VAN RIJDEN IN OPEN LUCHT MET EEN AUTORIJBEWIJS

Can-Am On-Road voertuigen zijn ontworpen om vlot mee te (leren) rijden. Raadpleeg de licentievereisten in uw land, in veel landen kun je de moeite van een motorrijbewijs besparen om te genieten van rijden in de open lucht.

ERVAAR HET DERDE WIEL

ERVAAR ZELF WAAROM STEEDS MEER BESTUURDERS KIEZEN VOOR CAN-AM ON-ROAD.

Een ritje maken met een model van Can-Am? Dat kan! Klik hieronder voor een spannende rit op drie wielen. Hiervoor is wellicht een geldig rijbewijs vereist.

WE ZIJN ER OM JE TE HELPEN

ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN

Onze dealers staan klaar om onze bestuurders te helpen. Heb je een vraag over je voertuig of een toekomstige aankoop, ga dan te rade bij een dealer in uw buurt.