Kleuren touchscreen van 10,25 inch met BRP Connect

Nog meer plezier

Ontdek het nieuwe kleuren touchscreen van 10,25 inch

Totaal nieuw ontworpen touchscreen biedt je een nieuwe manier om te genieten van de rit. Premium design met snelle, naadloze connectiviteit, verbluffende graphics en verbeterde voertuigfuncties en capaciteiten.

Apple CarPlay

Maak kennis met Apple CarPlay

CarPlay is een slimmere, veiligere manier om je iPhone te gebruiken tijdens het rijden. Gebruik jouw favoriete apps om een routebeschrijving te krijgen, te bellen, te genieten van jouw favoriete muziek of podcasts en nog veel meer, gewoon op het ingebouwde scherm van jouw 3-wieler.
*Je moet een iPhone en headset verbinden met je voertuigscherm

Touchscreen van 10,25 inch

Met verbonden technologie en een gebruiksvriendelijke interface met premium design biedt dit grote touchscreen een optimale ervaring tijdens elke rit.

Krijg een betere ervaring op de Can-Am Spyder F3 en RT modellen met het kleuren touchscreen van 10,25 inch met BRP Connect en Apple CarPlay.

Zeer elegant

Premium intelligente integratie

Met een innovatief design en de nadruk op leesbaarheid tijdens het rijden combineert het touchscreen van 10,25 inch functionaliteit en stijl zoals nooit tevoren. Het voegt gewoon een vleugje magie toe aan jouw Can-Am.

Gebruiksvriendelijk

Interface met intuïtieve navigatie

Je mag een eenvoudige, voorspelbare en consequente interface verwachten. Met uitermate aanpasbare functies is het kleuren touchscreen van 10,25 inch ook makkelijk in te stellen en te gebruiken met mogelijkheden zoals aanraakscherm en bediening via het stuur.

Contact houden

De lat voor connectiviteit ligt nu nog hoger

Bluetooth koppelen was nog nooit zo snel of eenvoudig. Apple CarPlay zorgt voor een nog betere rijervaring. Software-updates kunnen gewoon thuis via een draadloze Wifi-verbinding worden uitgevoerd.

Volledig instrumentenbord

Krijg een goed zicht op alle essentiële rijgegevens.

App menu

Snelle toegang tot alle apps op één plek.

VAAK GESTELDE VRAGEN

(English)

Vibe communicatiesysteem

Een geluidservaring tijdens het rijden

Koppel het Vibe communicatiesysteem met het scherm van 10,25 inch voor een nog betere ervaring met connectiviteit. Beluister en bedien je favoriete songs eenvoudig, gebruik de spraakbesturing van je telefoon tijdens het rijden (met de regelmodule) en nog veel meer.

Verkrijgbaar op: