Vibe communicatiesysteem door BRP

Voel je helemaal één met je voertuig en je uitrusting met het VIBE communicatiesysteem.

Het Vibe communicatiesysteem integreert naadloos met de nieuwe Advex helm en biedt tot 12 uur batterijduur of zelfs onbegrensde tijd om te praten wanneer gekoppeld aan het E-LinQ accessoire. Bovendien kun je hiermee communiceren met maximaal 20 bestuurders!

Belangrijkste technologieën van het Vibe communicatiesysteem

Slechts één klik nodig

Zet het VIBE systeem aan met één enkele klik

Eén klik, dat is alles wat er nodig is om het Vibe communicatiesysteem te verbinden met je telefoon of voertuigscherm en communicatie tussen je hele groep bestuurders tot stand te brengen.

Volledig geïntegreerd

Gestroomlijnde integratie met Advex helm

Het VIBE-communicatiesysteem is ontworpen om naadloos te integreren met alle Advex-helmen en heeft alle functies die je nodig hebt zonder de zijkant van je helm te vergroten.

Eenvoudige installatie

Intuïtieve installatie in helm

Installeren is kinderspel dankzij het ontwerp met magneet, het Vibe communicatiesysteem positioneert zichzelf bijna instinctief in de Advex helm.

Snel opladen

Meer rijden, minder opladen

Snelle oplaadmogelijkheden garanderen dat het Vibe communicatiesysteem steeds volledig is opgeladen en klaar om te rijden wanneer jij dat bent.

De hele dag chatten

Eindeloos praten met E-LinQ

Geniet van wel 12 uur batterijduur of koppel deze met de E-LinQ accessoireaansluiting voor een onbeperkte verbinding met oplaadcapaciteit, zodat je zorgeloos de hele dag door kunt praten, luisteren en rijden.

Open Mesh

Welkom bij Mesh 2.0

Het Vibe Open Mesh systeem biedt negen kanalen, zodat jij het gesprek tussen de bestuurders in je groep gaande kunt houden zonder onderbrekingen. Het is compatibel met alle Sena Mesh apparaten.

Helemaal verbonden

Intuïtieve besturing binnen handbereik met het kleuren touchscreen van 10,25 inch

Bediening Vibe communicatiesysteem

Je songs bedienen, bellen en gebeld worden vanaf het touchscreen van 10,25 inch of de regelmodule links op het stuur. Of gebruik de spraakbesturing van je telefoon om het weerbericht te zien, een ander muziekalbum te kiezen enzovoort.
*Alleen indien uitgerust met kleuren touchscreen van 10,25 inch.

Gebruikershandleiding Vibe

Ontdek alles over VIBE

Sena apparaatbeheer

Werk de firmwareversie van je Vibe bij vanaf je desktop