Hoe kies je de beste rijkleding voor heren voor jouw 3-wielige Can-Am voertuig?

Hoe kies je de beste rijkleding voor heren voor jouw 3-wielige Can-Am voertuig?

Wanneer het tijd is om jouw rijkleding te kiezen, staat veiligheid voorop - maar dat betekent niet dat je aan stijl moet inboeten! Vandaag verkennen we enkele van de beste keuzes van kleding waarmee je niet alleen veilig de weg op kunt, maar er nog goed uitziet ook.

De volledige kledingcollectie van Can-Am voor heren biedt beproefde bescherming met zowel CE- als UKCA-certificering. Dat betekent dat al onze kledingstukken strenge tests hebben ondergaan op slijtvastheid en impactbestendigheid, zodat je weet dat jouw kleding de vereiste tests heeft doorstaan. Dit jaar hebben we enkele nieuwe stukken gelanceerd, die een moderne stijl combineren met toonaangevende veiligheidskenmerken. Klaar om erin te duiken?

Welke helm te kiezen


We beginnen altijd graag met helmen, die jouw outfit zeker compleet kunnen maken! Onze volledige collectie helmen heeft voor elk wat wils. Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar moeten ook gecertificeerd zijn voor de weg. Kijk dus zeker naar de DOT- of ECE-markering achterop je helm.

Jij beslist welk type het meest comfortabel is. We raden een modulaire of integraalhelm aan omdat die meer bescherming bieden dan een open of jethelm.

De juiste jas kiezen


Nu je hoofd goed beschermd is, is het tijd om te denken aan jassen voor heren om te rijden met 3-wielige motorfietsen. Ga je voor een modernere stijl of een klassiek motorjack, zorg dat jouw kleding beschermkussens heeft en bestand is tegen schuren.

Wat moderne silhouetten betreft, is de professionele jas populair. De Veda zit in deze categorie en is perfect voor de zomer, dankzij het lichte, super elastische materiaal. Bovendien heeft dit model een Velcro-riem waarmee je beschermkussens op maat kunt toevoegen. Draag er een hoodie onder en niemand zou ooit vermoeden dat je een racejas draagt!

We hebben ook nog de Rone-jas voor ontspannen ritjes door pittoreske landschappen. Dankzij de lichte isolatie is dit de perfecte keuze wanneer de temperatuur begint te zakken - tot ongeveer 5°C - of op winderige dagen wanneer je wat extra warmte nodig hebt. Het coolste aan de Rone is het speciale zakje dat je kunt gebruiken om jouw avonturen te filmen: gewoon openen, je telefoon erin stoppen en opnemen in timelapse-modus om jouw rit te vereeuwigen*.

Vervolgens is er het Cuna bomberjack. Dat is een makkelijk, comfortabel, modieus jack, dat een geweldige buitenlaag vormt voor ritjes in de stad. Wij zijn fan van de contrasterende mouwen en gewatteerde details.

Als de klassieke motorstijl meer jouw ding is, hebben we ook jassen met een traditionele pasvorm.

De collectie bevat een leren waterdicht café-jack dat de Brode wordt genoemd. Dit is een absolute klassieker, met geavanceerde technische kenmerken, ontworpen voor maximale veiligheid. Ben je op zoek naar een leren jas, zorg dan dat die ventilatieopeningen heeft en dus geschikt is voor verschillende temperaturen.

Voor warmere dagen kies je liever voor een mesh-jas zoals de Sythe, die zorgt voor een betere luchtstroom dan elk ander materiaal, zodat jij steeds lekker koel blijft!

Rijden in de regen


Een regenachtige dag, of een onverwachte plensbui, mag je niet tegenhouden om te genieten van een rit. Daarom hebben we 3 draagbare regenjassen voor heren.

De nooduitrusting bij regen is perfect voor plotse weersveranderingen, terwijl het elastische, waterdichte materiaal van de opvouwbare regenset net wat steviger is. Zie je er graag tiptop uit wanneer je door de regen rijdt, dan is de Seil opbergbare jas de gestroomlijnde oplossing die je zoekt.

Broeken en handschoenen


Om je look helemaal compleet te maken, heb je alleen nog een beschermende broek voor heren nodig om te rijden met een 3-wieler. We hebben onze CE-gecertificeerde rijbroek ontworpen zodat die er precies uitziet als een gewone jeans, zodat jij je comfortabel kunt voelen wanneer je op jouw voertuig stapt.

Je handen beschermen tegen weer en wind is al even belangrijk, daarom kan je gewoon niet zonder een goed paar handschoenen. Hou je van klassiek leer of modern mesh, er zijn massa’s CE-gecertificeerde -en geteste handschoenen die jouw outfit compleet kunnen maken.

Dat was het voor rijkleding van Can-Am voor heren. Met zo veel opties op de markt zijn we ervan overtuigd dat jij een jas, broek en accessoires zal vinden die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl!

*WAARSCHUWING: Gebruik je telefoon niet tijdens het rijden. Breng je voertuig altijd tot stilstand op een veilige plek voordat je jouw telefoon in de zak plaatst.

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
  • DE EERSTE RIT VAN JOSH

    DE EERSTE RIT VAN JOSH



    MEER INFORMATIE
  • WAAR VIND IK DE GEBRUIKERSHANDLEIDING?

    WAAR VIND IK DE GEBRUIKERSHANDLEIDING?



    MEER INFORMATIE
  • Hoe kies je de beste rijkleding voor dames voor jouw 3-wielige Can-Am voertuig?

    Hoe kies je de beste rijkleding voor dames voor jouw 3-wielige Can-Am voertuig?



    MEER INFORMATIE
  • Zo vind je een motorgroep voor de Can-Am Ryker of Spyder

    Zo vind je een motorgroep voor de Can-Am Ryker of Spyder



    MEER INFORMATIE

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact op met uw plaatselijke dealer of neem hier contact met ons op!