Hoe kies je de beste rijkleding voor dames voor jouw 3-wielige Can-Am voertuig?

HOE KIES JE DE BESTE RIJKLEDING VOOR DAMES VOOR JOUW 3-WIELIGE CAN-AM VOERTUIG?

Veiligheid staat voorop bij de keuze van rijkleding, maar we weten ook hoe belangrijk het is dat je je goed voelt. Daarom verkennen we vandaag enkele van de beste keuzes voor dameskleding waarmee je niet alleen veilig de weg op kunt, maar er nog goed uitziet ook.

Een helm kiezen


Topprioriteit, jouw helm! Modieuze hoofdbescherming kan een outfit echt compleet maken. Bekijk onze volledige collectie van Nolan, met voor elk wat wils. Kijk ook zeker uit naar DOT- of ECE-gecertificeerde helmen voor de openbare weg, die gegarandeerd strenge veiligheidstests hebben ondergaan.

Waarop te letten bij de keuze van een jas


Bij de keuze van een damesjas voor 3-wielige voertuigen, zijn er drie zaken om op te letten: certificering voor gebruik op de openbare weg, een comfortabele pasvorm en een stijl die je leuk vindt.

Laten we beginnen met de certificering. Wil je dat jouw kleding volledig getest is op slijtvastheid en impactbestendigheid, zoek dan naar kleding die CE niveau A zijn gecertificeerd. Met dit certificaat heeft de kleding strenge tests ondergaan om aan de standaard veiligheidseisen te voldoen. Al onze kleding van Can-Am is CE- en UKCA-gecertificeerd. Wat je dus ook kiest, je kunt altijd op je gemak zijn.

CE niveau A jassen zijn uitgerust met beschermkussens en al onze jassen omvatten afneembare elleboog- en schoudervullingen met SAS-technologie. Deze technologie betekent dat de jassen verharden bij impact maar toch flexibel genoeg zijn om zich te vormen naar je lichaam. Je merkt ze zelfs niet op wanneer je je jas aantrekt!

Stijl van jouw jas vinden


Hoewel elk bedrijf van motorkleding kledingstukken voor dames maakt, heeft het team van Can-Am zich dit jaar gericht op het maken van ontwerpen en pasvormen speciaal voor dames. We hebben veel elastisch materiaal en verstelbare elementen toegevoegd, zodat elke dame van elk formaat in alle comfort kan rijden.

Laten we nu de verschillende stijlen ontdekken die er beschikbaar zijn voor jou!
Voor een casual look geeft onze lichte Lipa jas een frisse nieuwe draai aan een denim jack voor professioneel gebruik. Deze hoekige pasvorm, gemaakt met elastisch materiaal, ziet er geweldig uit als laag bovenop een hoodie. Bovendien is deze jas voorzien van een verstelbare set en beschermkussens om hem helemaal naar wens aan te passen.

Zoek je een zwaardere jas, dan kies je liever voor leer. De Vick is een klassieke leren racejas met een moderne twist. Snelle tip: zoek altijd naar soepel, waterdicht leer met een membraan om je droog en comfortabel te houden.

Hou je meer van de klassieke motorstijl? Deze collectie biedt ook traditionele motorkleding. De Tuli mesh-jas is voorzien van elastisch materiaal dat lijkt op een softshell, mooi aansluitend is en veel bewegingsvrijheid biedt. Dan is er nog de Annick hybride leren jas met 4-way stretchstof en aanpassingen op de onderrug die zich tijdens het rijden helemaal naar je lichaam vormen.

Waarop te letten bij de keuze van een rijbroek


Het is tijd om de tweede helft van je look aan te vullen. Al onze damesbroeken voor 3-wielige motorvoertuigen zijn CE-gecertificeerd en zien er bovendien uit zoals een gewone broek! Kies een broek met zakken voor beschermkussens en een schuurbestendige Kevlar-voering die je benen beschermt.

Het beste aan al deze stijlen? Ze zijn verkrijgbaar in grote maten tot 2X, net als onze Tuli, Annick en Lipa jassen.

Rijden in de regen

Maak je je klaar voor een druilerige dag, dan hebben wij twee versies van regenjassen voor verschillende weersomstandigheden.

Ten eerste is er de nooduitrusting bij regen om onverwachte weersveranderingen te trotseren. Zoek je iets stevigers, dan stellen we de opvouwbare regenset voor, gemaakt van elastisch, waterdicht materiaal.

Bescherming voor je handen


Wat blijft er dan nog over? Eén van de belangrijkste accessoires: handschoenen! Die houden je handen warm en beschermd tegen weer en wind, regen of sneeuw. Van leer tot mesh en alles daartussenin, met massa’s CE-gecertificeerde en geteste handschoenen om je warm te houden en te beschermen in stijl. Pas de handschoenen zeker voor je vertrekt en zoek modellen met verstelbare elementen en elastische stof voor maximaal comfort.

Dat was het voor deze voorstelling van dameskleding! Met zo veel opties op de markt, zijn we ervan overtuigd dat jij een jas, broek en accessoires zal vinden die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Bekijk zeker onze sportcollectie voor nog meer kleding van Can-Am, die ook beschikbaar is in grote maten! We zien je graag onderweg naar jouw nieuwe speelterrein.

*WAARSCHUWING: Gebruik je telefoon niet tijdens het rijden. Breng je voertuig altijd tot stilstand op een veilige plek voordat je jouw telefoon in de zak plaatst.

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
  • DE EERSTE RIT VAN JOSH

    DE EERSTE RIT VAN JOSH



    MEER INFORMATIE
  • WAAR VIND IK DE GEBRUIKERSHANDLEIDING?

    WAAR VIND IK DE GEBRUIKERSHANDLEIDING?



    MEER INFORMATIE
  • Hoe kies je de beste rijkleding voor heren voor jouw 3-wielige Can-Am voertuig?

    Hoe kies je de beste rijkleding voor heren voor jouw 3-wielige Can-Am voertuig?



    MEER INFORMATIE
  • Zo vind je een motorgroep voor de Can-Am Ryker of Spyder

    Zo vind je een motorgroep voor de Can-Am Ryker of Spyder



    MEER INFORMATIE

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact op met uw plaatselijke dealer of neem hier contact met ons op!