ONTKETEN RAZERNIJ

OFF-ROAD PRESTATIE-LINEUP VAN CAN-AM

Wij ontwerpen, bouwen en testen onze voertuigen voor het ruigste terrein van de aarde — gewoon zodat u weet dat het mogelijk is. Waar gaat u het eerst naartoe?

AANWIJZEN EN GAAN

DE NIEUWE AVONTURIERS VAN CAN-AM

Wijs een plek op de kaart aan en ga. Zoek een vergezicht en maak een selfie. Met een Can-Am zijn er geen grenzen aan waar uw avonturen u kunnen brengen.

AANWIJZEN EN GAAN

CAN-AM OUTLANDER

De Outlander-lineup is net zo divers als bestuurders zoals u. Elke Outlander heeft het in zich om u verder dan ooit te brengen, maar elk model en elk pakket is afgestemd om nog meer mogelijkheden te bieden: verslepen, door modderpoelen rijden, jagen, op onverharde wegen rijden en overal hiertussen.

ONTDEK DE AVONTUURLINE-UP

 • OUTLANDER
  2020

  OUTLANDER

  De Outlander-lineup is net zo divers als bestuurders zoals u. Elke Outlander heeft het in zich om u verder dan ooit te brengen, maar elk model en elk pakket is afgestemd om nog meer mogelijkheden te bieden: verslepen, door modderpoelen rijden, jagen, op trails rijden en overal hiertussen.

 • Maverick Trail
  2020

  Maverick Trail

  Maak het u gemakkelijk en rijd tot de laaste kilometer. Onze smalste side-by-side met een breedte van 127 cm pure Can-Am. Gebouwd voor prestaties tijdens lange ritten en op nieuwe trails met een betrouwbaar en sensationeel vermogen.

 • Maverick Sport
  2020

  Maverick Sport

  De meest directe weg van A naar B, op elk terrein, in elk weer, volledig beladen of niet. Een Can-Am voertuig dat gebouwd is voor uw volgende avontuur.