IN ONZE AARD

Ontdekken is wat we doen; vind een Can-Am om op avontuur te gaan.

Ga ervoor. Het begint hier.

Online voelt de wereld misschien kleiner. Maar dat is maar een gevoel. Beleef het avontuur in levenden lijve: onze avontuurvoertuigen zijn ontworpen, getest en uitgerust om dat mogelijk te maken.

ONS ATV EN SIDE-BY-SIDE-ASSORTIMENT VOOR ONVERHARDE PADEN

 • Maverick Trail
  2022

  Maverick Trail

  Vanaf 15.267 €

  Vanaf 15.267 €

  Maak het u gemakkelijk en rijd tot de laaste kilometer. Onze smalste side-by-side met een breedte van 132 cm pure Can-Am. Gebouwd voor prestaties tijdens lange ritten en op nieuwe trails met een betrouwbaar en sensationeel vermogen.

 • Maverick Sport
  2022

  Maverick Sport

  Vanaf 23.467 €

  Vanaf 23.467 €

  De meest directe weg van A naar B, op elk terrein, in elk weer, volledig beladen of niet. Een Can-Am voertuig dat gebouwd is voor uw volgende avontuur.

 • OUTLANDER
  2022

  OUTLANDER

  Vanaf 14.067 €

  Vanaf 14.067 €

  De Outlander-lineup is net zo divers als bestuurders zoals u. Elke Outlander heeft het in zich om u verder dan ooit te brengen, maar elk model en elk pakket is afgestemd om nog meer mogelijkheden te bieden: verslepen, door modderpoelen rijden, jagen, op trails rijden en overal hiertussen.

VERANDER DE REGELS

DE NIEUWE AVONTURIERS VAN CAN-AM.

Voor de heen- en terugreis.

Kies een plek op de kaart. Maak een selfie met uitzicht. Stel je instincten op de proef. Je avonturen kennen geen grenzen. Net zoals jouw Can-Am. Pas hem aan elk avontuur aan.

ASSORTIMENT

VERKEN HET OFFROAD-ASSORTIMENT VAN CAN-AM