IN ONZE AARD

Ontdekken is wat we doen; vind een Can-Am om op avontuur te gaan.

Ga ervoor. Het begint hier.

Online voelt de wereld misschien kleiner. Maar dat is maar een gevoel. Beleef het avontuur in levenden lijve: onze avontuurvoertuigen zijn ontworpen, getest en uitgerust om dat mogelijk te maken.

ONS ATV EN SIDE-BY-SIDE-ASSORTIMENT VOOR ONVERHARDE PADEN

 • Maverick Trail
  2024

  Maverick Trail

  Vanaf 16.699 €

  Vanaf 16.699 €

  Maak het jezelf gemakkelijk en rijd zonder moeite. Onze smalste SSV is op en top een Can-Am, gebouwd zowel voor lange ritten als nieuwe trails met betrouwbare, spannende capaciteiten.

 • Maverick Sport
  2024

  Maverick Sport

  Vanaf 24.599 €

  Vanaf 24.599 €

  De scherpste manier om van A naar B te gaan, op elk terrein, in alle weersomstandigheden, met of zonder lading. Een Can-Am met alles wat je nodig hebt voor jouw volgende avontuur.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Vanaf 15.799 €

  Vanaf 15.799 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

VERANDER DE REGELS

DE NIEUWE AVONTURIERS VAN CAN-AM.

Voor de heen- en terugreis.

Kies een plek op de kaart. Maak een selfie met uitzicht. Stel je instincten op de proef. Je avonturen kennen geen grenzen. Net zoals jouw Can-Am. Pas hem aan elk avontuur aan.

ASSORTIMENT

VERKEN HET OFFROAD-ASSORTIMENT VAN CAN-AM