VERDIEN ELK LITTEKEN

Stel je Can-Am op de proef en krijg dingen gedaan.

WERKEN BIJ BRP

Wij ontwerpen, bouwen en promoten onze voertuigen voor zwaar werk, want daarvoor zijn ze bedoeld: om je dromen om te zetten in realiteit.

ONS ROBUUSTE ATV EN SIDE-BY-SIDE (SSV)-ASSORTIMENT

 • OUTLANDER
  2022

  OUTLANDER

  Vanaf 14.067 €

  Vanaf 14.067 €

  De Outlander-lineup is net zo divers als bestuurders zoals u. Elke Outlander heeft het in zich om u verder dan ooit te brengen, maar elk model en elk pakket is afgestemd om nog meer mogelijkheden te bieden: verslepen, door modderpoelen rijden, jagen, op trails rijden en overal hiertussen.

 • OUTLANDER 450/570
  2022

  OUTLANDER 450/570

  Vanaf 8.283 €

  Vanaf 8.283 €

  Opmerkelijk veel comfort en vermogen voor alle bestuurders. Met de perfecte mix van efficiency, prestaties en prijs is de Outlander 450-570 ATV alles wat u nodig hebt…en nog veel meer.

 • Traxter
  2022

  Traxter

  Vanaf 15.167 €

  Vanaf 15.167 €

  Extra stevig gebouwd om de meest veeleisende klussen met gemak te doen. Traxter is de meest capabele Can-Am ooit: een werkpaard op het land, laadruimte om alles mee te nemen, behendig op elk type terrein en overal waar u kracht en prestaties nodig hebt.

SIDE-BY-SIDE VEHICLES (SSV)

GEBOUWD VOOR ZWAAR WERK

Traxter combineert het vermogen van een werkpaard met de mentaliteit van onze toonaangevende off-road-machines: uitstekende capaciteiten die zich laten gelden zolang jij dat wilt.

TERREINVOERTUIGEN (ATV’s)

KLAAR VOOR ELKE UITDAGING

We zetten de traditie van hardwerkende Can-Am ATV's voort met de beste machine tot nu toe: een robuuste, krachtige, veelzijdige Outlander die is ontworpen voor ongekende mogelijkheden en prestaties.

ASSORTIMENT

VERKEN HET OFFROAD-ASSORTIMENT VAN CAN-AM