VERDIEN ELK LITTEKEN

Stel je Can-Am op de proef en krijg dingen gedaan.

WERKEN BIJ BRP

Wij ontwerpen, bouwen en promoten onze voertuigen voor zwaar werk, want daarvoor zijn ze bedoeld: om je dromen om te zetten in realiteit.

ONS ROBUUSTE ATV EN SIDE-BY-SIDE (SSV)-ASSORTIMENT

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Vanaf 15.799 €

  Vanaf 15.799 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Vanaf 10.099 €

  Vanaf 10.099 €

  Voor een Outlander PRO is geen enkele klus te zwaar. Kenmerken zoals Rotax-motoren gekalibreerd voor het werk en een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik is dit model gebouwd om langer door te gaan.

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Vanaf 16.799 €

  Vanaf 16.799 €

  De Traxter is extra duurzaam gebouwd voor niet-alledaagse klussen en is de krachtigste Can-Am SSV ooit voor het werk. Op werkplekken, jachtpartijen, landbouw en overal waar je de klus geklaard moet krijgen.

SIDE-BY-SIDE VEHICLES (SSV)

GEBOUWD VOOR ZWAAR WERK

Traxter combineert het vermogen van een werkpaard met de mentaliteit van onze toonaangevende off-road-machines: uitstekende capaciteiten die zich laten gelden zolang jij dat wilt.

TERREINVOERTUIGEN (ATV’s)

KLAAR VOOR ELKE UITDAGING

We zetten de traditie van hardwerkende Can-Am ATV's voort met de beste machine tot nu toe: een robuuste, krachtige, veelzijdige Outlander die is ontworpen voor ongekende mogelijkheden en prestaties.

MAAK KENNIS MET ONZE LINE-UP

ONTDEK ONZE CAN-AM OFF-ROAD LINE-UP