ONTDEK OFF-ROAD

Off-road-prestaties voor 2023 en daarna

Verreikende reputatie voor veeleisende klanten: van de toonaangevende Can-Am Maverick met 200 pk tot de op alles voorbereide Traxter en de volledig aangepaste Outlander: het enige dat ontbreekt in dit Can-Am-verhaal ben jij.

DE RIT IS DE REDEN

VEEL MEER DAN ALLEEN MACHINES VAN WERELDKLASSE

Of het nou gaat om onze opeenvolgende klassekampioenschappen in de Dakar Rally of om onze veelzijdige Rotax-motoren, die uiteenlopen van heavy-duty uitvoeringen tot uitvoeringen met een hoog vermogen, innovatie en vooruitgang staan bij Can-Am nooit stil. Weersomstandigheden? Seizoenen? Moeilijk terrein? Een zware klus voor de boeg? Als u het kunt bedenken, hebben wij het waarschijnlijk al gedaan. Nu is het uw beurt.

GEBOUWD VOOR PRESTATIES

MAVERICK & RENEGADE

Klaar voor een wereld zonder grenzen? Niets komt in de buurt van het gebrul van een Can-Am met raceprestaties, die de meest gevreesde off-road obstakels aankan terwijl u de volledige controle behoudt. Uw avonturen zullen epische vormen aannemen.

GEBOUWD VOOR HARD WERKEN

TRAXTER & OUTLANDER

Wij weten dat opgeven geen optie is. Onze lineup is altijd klaar voor de klus en combineert de vaardigheden van een waar werkpaard met het karakter van onze gelauwerde off-road machines voor een rit die pas eindigt wanneer u dat wilt.

GEBOUWD VOOR AVONTUUR

OUTLANDER & MAVERICK TRAIL

Op deze verbluffende planeet zijn wij allemaal op zoek naar avontuur — en dat is Can-Am ook. Met inspirerende prestaties, sublieme besturing, epische betrouwbaarheid en dagenlang comfort die de wereld binnen uw comfortzone zullen brengen.

ONZE WORTELS REIKEN DIEP

WIJ GAAN AL JARENLANG WAAR ANDEREN NIET KUNNEN OF DURVEN GAAN.

Dit is de oorsprong van Can-Am.

Ons verhaal begon toen de Canadese uitvinder Joseph-Armand Bombardier in 1937 het eerste sneeuwvoertuig met rupsbanden ter wereld creëerde: de B7-sneeuwscooter.

In 2003 lanceerde Can-Am Off-Road zijn eerste moderne, speciale off-road-voertuig. Met toonaangevend ontwerp, grote betrouwbaarheid, beproefd racesucces en ons exclusieve assortiment Rotax-motoren zullen we tot ver na 2023 samen op pad gaan.

MELD JE AAN VOOR ONZE E-MAILS

ONTDEK WAAR CAN-AM TOE IN STAAT IS

Wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.