ONTDEK OFF-ROAD

OFF-ROAD PRESTATIES

Sterk erfgoed voor klanten op zoek naar robuustheid: van de toonaangevende 195 pk Maverick tot de Traxter die klaar is voor elke klus en de volledig herziene Outlander ATV—de enige die ontbreekt in het Can-Am verhaal bent u.

DE RIT IS DE REDEN

VEEL MEER DAN ALLEEN MACHINES VAN WERELDKLASSE

Of het nou gaat om onze opeenvolgende klassekampioenschappen in de Dakar Rally of om onze veelzijdige Rotax-motoren, die uiteenlopen van heavy-duty uitvoeringen tot uitvoeringen met een hoog vermogen, innovatie en vooruitgang staan bij Can-Am nooit stil. Weersomstandigheden? Seizoenen? Moeilijk terrein? Een zware klus voor de boeg? Als u het kunt bedenken, hebben wij het waarschijnlijk al gedaan. Nu is het uw beurt.

GEBOUWD VOOR HARD WERKEN

Ontdek Traxter & Outlander

Wij weten dat opgeven geen optie is. Onze lineup is altijd klaar voor de klus en combineert de vaardigheden van een waar werkpaard met het karakter van onze gelauwerde off-road machines voor een rit die pas eindigt wanneer u dat wilt.

GEBOUWD VOOR PRESTATIES

Ontdek Maverick & Renegade

Klaar voor een wereld zonder grenzen? Niets komt in de buurt van het gebrul van een Can-Am met raceprestaties, die de meest gevreesde off-road obstakels aankan terwijl u de volledige controle behoudt. Uw avonturen zullen epische vormen aannemen.

GEBOUWD VOOR AVONTUUR

Ontdek Maverick Trail en Outlander

Op deze verbluffende planeet zijn wij allemaal op zoek naar avontuur — en dat is Can-Am ook. Met inspirerende prestaties, sublieme besturing, epische betrouwbaarheid en dagenlang comfort die de wereld binnen uw comfortzone zullen brengen.

ONTDEK ONZE LINEUP

Ontdek onze Can-Am Off-Road line-up