Gebouwd om te presteren

Wij hebben alles om je voorop te laten rijden

Volle kracht of niks!

Ben je klaar om het plezier een tandje hoger te tillen? Onze Performance-modellen zijn gebouwd voor de wildernis, om elke uithoek van de natuur te ontdekken. Met genoeg kracht voor elke sensatie kunnen ze niet wachten om te ontdekken wat er na de volgende bocht komt.

Ik put mijn inspiratie uit mensen die hard werken, vastbesloten zijn, pijn en mislukking doorstaan, en geloven dat ze op een dag kunnen en zullen slagen!

- Chad Hughes

 

Ik was helemaal verslingerd. De adrenalinekick was ongelooflijk. Het zit in alles. Sprongen, bochtenwerk, de competitie en de modder. Hoe brutaal het allemaal kan zijn. Ik was er helemaal weg van en heb me er volledig in kunnen ontplooien.

- Corry Weller

 

Dat turbogevoel!

Dat is vermogen, vermogen en nog meer vermogen.

Alle adrenaline en topprestaties die je zoekt! Onze Can-Am SSV hebben tot 240 pk op de Maverick R, en 91 pk op de Renegade ATV. Aangedreven door Rotax-motoren doen ze je hart sneller kloppen.

Jouw beurt om de wielen te vergrendelen en verder te gaan

Ontdek de Can-Am Smart-Lok-technologie

Je hoeft niet voorzichtig om te gaan met de Can-Am Smart-Lok-technologie Afhankelijk van je model kan je kiezen uit één van vier of acht rijmodi (2x4, vergrendeld 4x4, MUD en TRAIL) om obstakels te overwinnen als nooit tevoren.

EVEN SOEPEL ALS SNEL

Ruw terrein voelt vlak aan met Smart-Shox

Kies voor de semi-actieve ophangingstechnologie van Smart-Shox met Live Valve (Gen 3), beschikbaar voor zowel compressie als rebound. Met Smart-Shox 2.0 was rijden nog nooit zo soepel. Ga waar je nooit voor mogelijk had gehouden.