HAAL DE AVONTURIER IN U NAAR BOVEN

Met de Apache rupsbandsystemen, speciaal gebouwd voor uw Can-Am en even duurzaam en kwalitatief hoogwaardig, gaat een geheel nieuwe wereld voor u open als u deze winter off-road en verder gaat. 

ONTWORPEN

Onze rupsbandsystemen voor werk en hobby zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van alle gebruikers. Rijden door diepe sneeuw, trail riding of rijden over paden met flinke spoorvorming, de Apache rupsbandsystemen zorgen ervoor dat u elk terrein aankunt.

ONTWIKKELD

Ongeëvenaarde prestatie en duurzaamheid met onze doelgericht gebouwde rupsbandsystemen: kies voor de Apache Backcountry voor toonaangevende prestatie in de sneeuw of de Apache 360 en 360LT voor veelzijdigheid het gehele jaar door.

GEBOUWD

Ontwikkeld door Can-Am voor uw Can-Am: de Apache rupsbandsystemen zijn speciaal aangepast op uw motorvermogen, chassisbouw en snelheidsmeter en zijn geschikt voor gebruik in combinatie met de DPS-stuurbekrachtiging voor perfecte controle over uw voertuig, waar u ook rijdt.

PLOEG U DOOR DE WINTER HEEN

APACHE BACKCOUNTRY RUPSBANDSYSTEEM

Eén rit buiten de gebaande paden en u weet het: de technologie achter onze wereldberoemde sneeuwmobielen staat volledig tot uw beschikking. Een groter contactvlak, minder gewicht en een agressievere spoorvorm maken de Apache Backcountry tot de beste keus voor rijden door de sneeuw.

TRACK KITS NU VERGELIJKEN

Kies tussen de Apache Backcountry Track Kit voor de ultieme prestatie in diepe sneeuw of Apache 360 LT Track Kit voor veelzijdigheid het gehele jaar door op elke ondergrond.