Visco-4Lok-voordifferentieel

DIEPE TRACTIE

ALLEEN GRIP, GEEN SLIP

Grip in elke situatie

Een voordifferentieel geeft meestal alleen tractie. Nee, dan Visco-4Lok, een uniek onderdeel van de 1000R X MR ATV. Het werkt met DPS om de belasting te verminderen zonder af te doen aan prestaties in modder en moeras.

GEEN COMPROMIS

Een gebruiksvriendelijk, vergrendelbaar voordifferentieel

Bij normaal rijden regelt Visco-4Lok een beperkte slip via het voordifferentieel voor ongeëvenaarde besturing en controle onder alle omstandigheden. Selecteer 4WD LOCK voor situaties die de meeste grip en controle vereisen... altijd.

VOLLEDIG BETROKKEN

10 ONGELOOFLIJKE JAREN VAN X MR ATV

Gefeliciteerd met het jubileum, 10 jaar X MR Met Visco-4Lok worden de volgende 10 jaar nog modderiger. Stuur hetzelfde vermogen naar alle wielen, met direct mechanische koppel en natuurlijk gasgevoel. Ja, dit is wat je zoekt.

IN DE PRAKTIJK BEWEZEN

Tractie met een druk op de knop.

Schakel de LOCK-functie van Visco-4Lok in en alles verandert. DPS zorgt voor een uniek gevoel en controle. Een mechanische vergrendelingsfunctie stuurt het vermogen direct naar de voorwielen. En je wordt door de diepste obstakels getrokken.

BESTURING

Een differentieel dat sturen en rijden eenvoudig en plezierig maakt. Als het moeilijk wordt en je grip verliest, gebruik dan Visco-4Lok in plaats van jezelf tot stilstand te laten komen.

ALTIJD KRACHT

Dag in, dag uit, zal deze robuuste, betrouwbare machine je door al de diepste, zuigendste modder heen trekken.

ONSTUITBAAR

Ga heel diep. Dit moddermonster ademt frisse lucht via speciaal ontworpen inlaten. Schakel Visco-4Lok in en zet door.

VERTROUWENWEKKEND

Het is een vergrendeld differentieel dat fijn en gemakkelijk stuurt. Als je gas bij geeft of vergeten was dat hij aanstond, neemt de 4x4 het automatisch over.

MODDERMANIAC

Geef de rest het nakijken. Maximale tractie en verbeterde wendbaarheid met lage snelheid, vooral in de modder. 4WD LOCK schakelt gelijke afgifte in voor alle wielen. Directe koppel en progressief schakelgevoel.

ASSORTIMENT

VERKEN DE SIDE-BY-SIDE- EN TERREINVOERTUIGEN VAN CAN-AM