Visco-4Lok-voordifferentieel

DIEPE TRACTIE

ALLEEN GRIP, GEEN SLIP

Grip in elke situatie

Volledige mechanische vergrendelingsfunctie is 'nu beschikbaar op onze high-end modellen. Wanneer de weersomstandigheden om een vergrendeld voordifferentieel vragen, kunnen berijders het voorste differentieel handmatig vergrendelen.

* Lock 4WD met remtractieregeling (BTC) beschikbaar op Outlander MAX XT-P (650-1000) en X xc (1000) T-cat-modellen. Visco-4Lok-systeem beschikbaar op Outlander XU+ (650), MAX XU+ (650 en 1000) T-cat-modellen en Outlander X xc (1000R), X mr (650-1000R), MAX XT-P (1000R), MAX LTD (1000R) en Renegade X mr (1000R) niet-gehomologeerde modellen.

GEEN COMPROMIS

Een gebruiksvriendelijk, vergrendelbaar voordifferentieel

Bij normaal rijden regelt Visco-4Lok een beperkte slip via het voordifferentieel voor ongeëvenaarde besturing en controle onder alle omstandigheden. Selecteer 4WD LOCK voor situaties die de meeste grip en controle vereisen... altijd.

IN DE PRAKTIJK BEWEZEN

Tractie met een druk op de knop.

Schakel de LOCK-functie van Visco-4Lok in en alles verandert. DPS zorgt voor een uniek gevoel en controle. Een mechanische vergrendelingsfunctie stuurt het vermogen direct naar de voorwielen. En je wordt door de diepste obstakels getrokken.

BESTURING

Een differentieel dat sturen en rijden eenvoudig en plezierig maakt. Als het moeilijk wordt en je grip verliest, gebruik dan Visco-4Lok in plaats van jezelf tot stilstand te laten komen.

ALTIJD KRACHT

Dag in, dag uit, zal deze robuuste, betrouwbare machine je door al de diepste, zuigendste modder heen trekken.

ONSTUITBAAR

Ga heel diep. Dit moddermonster ademt frisse lucht via speciaal ontworpen inlaten. Schakel Visco-4Lok in en zet door.

MODDERMANIAC

Geef de rest het nakijken. Maximale tractie en verbeterde wendbaarheid met lage snelheid, vooral in de modder. 4WD LOCK schakelt gelijke afgifte in voor alle wielen. Directe koppel en progressief schakelgevoel.

MODI

Tweewielaandrijving spreekt voor zich: het vermogen wordt 50/50 naar de achterwielen gestuurd voor betrouwbare rijeigenschappen en consistente, voorspelbare vermogensoverdracht. Perfect voor ontspannen trektochten, grindwegen en dagelijkse ritjes.

Vierwielaandrijving stuurt vermogen naar de voorwielen voor superieure grip in modder, sneeuw, heuvelbeklimmingen en -afdalingen, rotsachtig terrein, enzovoort. Het motorkoppel wordt naar behoefte tussen de twee voorwielen gevarieerd met behulp van de functie voor slipbeperking die is ingebouwd in het Visco-4Lok voordifferentieel, wat berijders volledig vertrouwen geeft onder vrijwel alle weersomstandigheden.

Met gesloten gasklep, voordat je tot stilstand komt of vast komt te zitten, kan Visco-4Lok worden ingeschakeld om je te helpen dikke modder en moeilijk terrein te overwinnen.

Wat is Visco-4Lok? Een volledige, mechanische vergrendelingsfunctie toegevoegd aan het Visco-Lok slipbeperkende 4WD-systeem. Wanneer de weersomstandigheden om een vergrendeld voordifferentieel vragen, kunnen berijders het voorste differentieel handmatig vergrendelen.

Is Visco-4Lok een mechanisch systeem? Absoluut: wanneer het is ingeschakeld, gaat het vermogen vanuit de versnellingsbak rechtstreeks naar de wielen. Met de OVERRIDE-functie kan het volledige 4WD-lock vergrendeld blijven, zelfs bij vol gas. Indien de machine is uitgerust met Visco-4Lok, is het volledig geïntegreerd in de ATV-systemen, inclusief besturing, ECU, DPS en aandrijflijnkalibratie. Visco-4Lok werd gemaakt voor en door berijders als de volgende evolutiestap in extreme off-road-tractie.

4WD LOCK-technologie heeft dezelfde voordelen als Visco-4Lok. 4WD LOCK is beschikbaar voor ABS-modellen (Outlander X xc 1000 T en Outlander MAX XT-P 650-1000 T) tot een maximale snelheidslimiet van 30 km/h.

ABS Rijassistentie neemt het over zodra de snelheidslimiet van 30 km/u wordt bereikt.

ASSORTIMENT

VERKEN DE SIDE-BY-SIDE- EN TERREINVOERTUIGEN VAN CAN-AM