2023

Outlander 450-570

Vanaf 9.199 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

Opmerkelijk comfort en capaciteit voor alle bestuurders. De Outlander 450 of 570 ATV is de perfecte combinatie van efficiëntie, prestaties en prijs, alles wat je nodig hebt ... en meer.

*Outlander MAX XT 570 T pakket getoond

Overal heen

De Outlander brengt je waar je wil zijn

Klaar om op weg te gaan

De Outlander geeft je het vermogen om op elk soort terrein te rijden. Kies voor de Rotax 450 motor of ga een stap verder met de 570 voor nog meer vermogen. Met dynamische stuurbekrachtiging (DPS) met drie modi kun je bovendien gemakkelijk rond obstakels manoeuvreren. Niets houdt je nu nog tegen.

STRENGERE NORMEN

De Can-Am Outlander 450 / 570 is gebouwd met het vermogen en kracht, kenmerken en ontwerp die je nooit in de steek laten.

TEAMWORK

Geventileerde zijpanelen, een lange lijst standaard kenmerken en ingebouwde kwaliteit van Can-Am - voor taken en ritten die tellen.

ECHTE WAARDE

Gebouwd volgens normen, niet volgens prijs. Met capaciteiten waar de concurrenten van wakker liggen.

JOUW NIEUWE NUMMER 1

Stil, zelfzeker, en overduidelijk gebouwd om lang mee te gaan - de Outlander 450 / 570 is het toonbeeld van onze ATV’s waarmee je alle kanten uit kunt. Het perfecte evenwicht tussen werk... en weekenden.

FRAAIE AFWERKING

Can-Am is gerenommeerd voor zijn aandacht voor details

LEG DE LAT HOGER

Werk aan de winkel? Schakel over van bagagerek naar laadbak in een handomdraai. Voeg een achterpaneel toe en neem je koelbox mee voor een dagje uit. Op de boerderij of tijdens de jacht, dit is de LinQ die je altijd al wilde.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE OUTLANDER 450-570

OP ZOEK NAAR EEN GROTERE MOTOR?

ONTDEK ONZE OUTLANDER 650, 1000 en 1000R-PAKKETTEN

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Vanaf 15.499 €

  Vanaf 15.499 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Vanaf 14.299 €

  Vanaf 14.299 €

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.