2024

OUTLANDER 500/700

Vanaf 11.099 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

De ATV die alles aankan. Wil je onverharde wegen verkennen of een lading vis vervoeren, de Outlander 500/700 is klaar wanneer jij dat bent.

*OUTLANDER MAX XT 700 pakket getoond

Waarde? Meer dan je je kunt voorstellen.

Geen compromissen!

De nieuwe Outlander 500/700 is van nog betere kwaliteit met meer kenmerken en accessoires

Gebouwd voor jarenlange dienstverlening, zonder zorgen

Gaat jarenlang mee

De Outlander 500/700 is gemaakt om jarenlang mee te gaan. Hij is voorzien van een duurzame 500/700 Rotax-motor. De nieuwe pDrive-koppeling biedt hogere motorprestaties en minder onderhoud. En het nieuwe chassis is gebouwd met een buisvormige architectuur en een soortgelijke legering als de racebeproefde Maverick.

Toonbeeld van comfort

De nodige functies om stijlvol te rijden

De Outlander 500/700 is voorzien van nieuwe ergonomische zadels, zodat je in alle comfort kunt rijden zo lang je maar wilt. Met de grotere bodemvrijheid is geen enkel obstakel te groot. Bovendien kun je dankzij de vele accessoires en opbergmogelijkheden meenemen wat je maar wilt op jouw avontuur.

Belangrijkste kenmerken

Gas geven maar

Overal klaar voor

Zonder compromissen

De nieuwe Outlander 500/700 biedt je een beter gebouwde, beter presterende, duurzamere ATV’s dan ooit tevoren. Het is de nieuwe leider in Off-Road Livin’.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE OUTLANDER 500-700

Hulpmiddelen om het juiste voertuig te kiezen

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Vanaf 15.799 €

  Vanaf 15.799 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Vanaf 10.099 €

  Vanaf 10.099 €

  Voor een Outlander PRO is geen enkele klus te zwaar. Kenmerken zoals Rotax-motoren gekalibreerd voor het werk en een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik is dit model gebouwd om langer door te gaan.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Vanaf 14.599 €

  Vanaf 14.599 €

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.