Speciaal voor jonge bestuurders

Ontwikkel hun passie voor rijden

Makkelijk te besturen

Nieuw: de Renegade 110 EFI en de 110 X xc EFI. Ze zijn volledig opnieuw ontworpen en makkelijk te besturen.

Vertrouwen vergroten

Veiligheidsvoorzieningen

De ATV-modellen voor jongeren zijn uitgerust met EFI (Electronic Fuel Injection), handige elektrische startknop en een gasbegrenzer waarmee je de topsnelheid kunt regelen. En een breed chassis voor meer stabiliteit. Een goede manier om jonge bestuurders veilig te houden en buiten plezier te verschaffen.

Ziet er goed uit

Kwaliteitsvol ontwerp

Onze ATV-modellen voor jongeren zijn ware miniatuurversies van de volwassen Renegade. De kids genieten van dezelfde details als de volwassenen. Zij krijgen bovendien de keuze uit enkele boeiende kleurenopties.

ONZE CAN-AM ATV-MODELLEN VOOR JONGEREN

Een familie van ATV-modellen ontworpen om kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar op een veilige en betrouwbare manier te laten kennismaken met het plezier van offroad rijden.

 • RENEGADE EFI
  2023

  RENEGADE EFI

  Vanaf 4.799 €

  Vanaf 4.799 €

  De Can-Am Renegade EFI is ontworpen voor de bestuurders van morgen. Wakker hun passie voor rijden aan en beleef met het hele gezin offroadavonturen die bijblijven.

 • DS
  2023

  DS

  Vanaf 6.499 €

  Vanaf 6.499 €

  Hun avonturen beginnen met een Can-Am ATV voor jongeren. De DS ATV modellen zijn ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, om kinderen vanaf de leeftijd van 14 jaar te laten kennismaken met het plezier van offroad rijden.

Volg uw jongeren in deze

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Vanaf 14.299 €

  Vanaf 14.299 €

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Vanaf 9.199 €

  Vanaf 9.199 €

  Opmerkelijk comfort en capaciteit voor alle bestuurders. De Outlander 450 of 570 ATV is de perfecte combinatie van efficiëntie, prestaties en prijs, alles wat je nodig hebt ... en meer.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Vanaf 15.499 €

  Vanaf 15.499 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

MAAK KENNIS MET ONZE LINE-UP

ONTDEK ONZE CAN-AM OFF-ROAD LINE-UP