2023

DS

Vanaf 6.499 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

Hun avonturen beginnen met een Can-Am ATV voor jongeren. De DS ATV modellen zijn ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, om kinderen vanaf de leeftijd van 14 jaar te laten kennismaken met het plezier van offroad rijden.

*DS 90 pakket getoond

RIJDEN IN ALLE VRIJHEID

DAAROM DOEN WE WAT WE DOEN. WE GEVEN NIEUWE BESTUURDERS EEN ECHTE MACHINE OM TE LEREN RIJDEN, MET HET ONTWERP, DE KWALITEIT EN VEILIGHEID VAN CAN-AM.

EEN ECHTE START

Elektrische start, opties voor ingebouwde snelheidsbegrenzer en zelfzekere besturing voor een echte kennismaking met offroad rijden.

EERSTE CAN-AM

De attitude van onze machines voor volwassenen en beschikbaar X-pakket (krachtige schokdempers, remmen, uitlaat) voor racers in spe.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE DS

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

DEZE VIND JE OOK VAST LEUK

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Vanaf 9.199 €

  Vanaf 9.199 €

  Opmerkelijk comfort en capaciteit voor alle bestuurders. De Outlander 450 of 570 ATV is de perfecte combinatie van efficiëntie, prestaties en prijs, alles wat je nodig hebt ... en meer.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Vanaf 14.299 €

  Vanaf 14.299 €

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Vanaf 15.499 €

  Vanaf 15.499 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.