2024

Renegade EFI

Vanaf 4.799 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

De Can-Am Renegade EFI is ontworpen voor de bestuurders van morgen. Wakker hun passie voor rijden aan en beleef met het hele gezin offroadavonturen die bijblijven.

*Renegade STD 110 EFI pakket getoond

Een elektrische start!

Brandstofdosering door Can-Am

De elektronische brandstofinjectie (EFI) zorgt voor een efficiënte brandstofdosering op de Can-Am Renegade EFI. Met snelheidsbegrenzer, breed chassis en elektrische startknop zorgt deze ATV voor leuke én veilige avonturen.

Can-Am ATV gaat gepaard met veiligheid

Veilig plezier voor jonge bestuurders

De Can-Am Renegade EFI is topklasse qua rijveiligheid. De voertuigergonomie biedt meer comfort aan jonge bestuurders, en de ATV heeft handbeschermers en een snelheidsbegrenzer voor controle aan topsnelheid. Bovendien is schakelen niet nodig! Zo kunnen beginners focussen op het rijden.

Belangrijkste kenmerken

Geef ze het stuur in handen

Gebouwd voor de volgende generatie bestuurders

Offroadplezier met het hele gezin

De Can-Am Renegade EFI laat de jongste gezinsleden ontdekken waar offroaden allemaal om draait. Herbeleef je jonge jaren en begeleid ze tijdens hun eerste ritten in jouw spoor.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE RENEGADE EFI

Hulpmiddelen om het juiste voertuig te kiezen

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • RENEGADE EFI
  2023

  RENEGADE EFI

  De Can-Am Renegade EFI is ontworpen voor de bestuurders van morgen. Wakker hun passie voor rijden aan en beleef met het hele gezin offroadavonturen die bijblijven.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Vanaf 14.599 €

  Vanaf 14.599 €

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Vanaf 15.799 €

  Vanaf 15.799 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.