• Maverick
    2021

    Maverick

    Waar een rit je kan brengen. Ontdek, rijd en raas offroad in ons op alles voorbereide hoogwaardige voertuig.

  • Maverick Trail
    2021

    Maverick Trail

    Maak het u gemakkelijk en rijd tot de laaste kilometer. Onze smalste side-by-side met een breedte van 127 cm pure Can-Am. Gebouwd voor prestaties tijdens lange ritten en op nieuwe trails met een betrouwbaar en sensationeel vermogen.

  • Maverick Sport
    2021

    Maverick Sport

    De meest directe weg van A naar B, op elk terrein, in elk weer, volledig beladen of niet. Een Can-Am voertuig dat gebouwd is voor uw volgende avontuur.

  • OUTLANDER
    2021

    OUTLANDER

    De Outlander-lineup is net zo divers als bestuurders zoals u. Elke Outlander heeft het in zich om u verder dan ooit te brengen, maar elk model en elk pakket is afgestemd om nog meer mogelijkheden te bieden: verslepen, door modderpoelen rijden, jagen, op trails rijden en overal hiertussen.

  • OUTLANDER 450/570
    2021

    OUTLANDER 450/570

    Opmerkelijk veel comfort en vermogen voor alle bestuurders. Met de perfecte mix van efficiency, prestaties en prijs is de Outlander 450-570 ATV alles wat u nodig hebt…en nog veel meer.

  • DS
    2021

    DS

    De eerste avonturen beginnen met kleine Rotax-motoren. Het op de jeugd gerichte DS ATV-programma is ontworpen om kinderen vanaf 10 jaar op een veilige manier en met vertrouwen kennis te laten maken met het plezier van off-road rijden.

  • RENEGADE
    2021

    RENEGADE

    Renegade gaat verder waar de grenzen eindigen. De krachtigste sport-atv's die waar dan ook beschikbaar zijn, combineren race-bewezen prestaties en bescherming om op zeer moeilijk terrein iedereen voor te blijven.

  • Traxter
    2021

    Traxter

    Extra stevig gebouwd om de meest veeleisende klussen met gemak te doen. Traxter is de meest capabele Can-Am ooit: een werkpaard op het land, laadruimte om alles mee te nemen, behendig op elk type terrein en overal waar u kracht en prestaties nodig hebt.