2023

Maverick Sport

Vanaf 24.099 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

De scherpste manier om van A naar B te gaan, op elk terrein, in alle weersomstandigheden, met of zonder lading. Een Can-Am met alles wat je nodig hebt voor jouw volgende avontuur.

*Maverick Sport DPS 1000R T

Meer ontdekken

Slim en scherp

Rotax motoren en exclusieve systemen voor dynamische rem- en tractiecontrole van Can-Am voor een betere rijervaring. De Maverick Sport DPS 1000R met 95 pk is snel en krachtig, vooral wanneer je zijn grenzen test. Klaar om er eentje te proberen?

MEER DAN KLAAR

Het avontuur kies je zelf: een moderne, comfortabele, ruime cockpit, ruimte voor uitrusting en laadbak klaar voor optionele LinQ-accessoires. Dat alles met een ROPS-goedgekeurde beschermkooi met profiel en bescherming voor elk soort terrein.

DOELGERICHT GEBOUWD

Kies jouw chassis: 2-zitter DPS of 4-zitter MAX DPS —er is een Maverick Sport voor elke bestuurder.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE MAVERICK SPORT

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • Maverick
  2023

  Maverick

  Vanaf 29.199 €

  Vanaf 29.199 €

  Rijd overal heen waar je maar naartoe wilt. Offroad ontdekken, rijden en knallen in ons krachtig voertuig gebouwd voor alle omstandigheden. Hiermee veroverden we 4 jaar op rij een podiumplaats in de Dakar. Het is nu aan jou om het waar te maken.

 • Maverick Trail
  2023

  Maverick Trail

  Vanaf 16.399 €

  Vanaf 16.399 €

  Maak het jezelf gemakkelijk en rijd zonder moeite. Onze smalste SSV is op en top een Can-Am, gebouwd zowel voor lange ritten als nieuwe trails met betrouwbare, spannende capaciteiten.