Can-Am x FastHouse

Woestijnracen zit diep in onze wortels. De passie wordt gesmeed door kameraadschap, goede tijden en het erfgoed van de pioniers die ons voorgingen. En juist deze essentie drijft ons om de erfenis voort te zetten, met een meedogenloze toewijding om stof te doen opwaaien tot de dag opnieuw aanbreekt.

Over Can-Am

Als kampioen van rotsen, modder en duinen kan Can-Am elk avontuur aan met voertuigen die daar speciaal voor gebouwd zijn. Verken, rij en domineer alle off-road en open terreinen. Na een halve eeuw lang fantastische ritten is Can-Am nog maar net aan het opwarmen.

Over FastHouse

Laten we de dagen koesteren toen de mantra op straat vrede, liefde en vrijheid was. FastHouse is gebouwd op een bijzondere legacy en is op weg om de Purveyors of Good Times® te zijn. FastHouse, dat erkenning krijgt voor zijn klassieke stijl en toewijding aan het doorbreken van routines, creëert high-performance gear en creatieve casuals voor gelijkgestemde individuen die Speed, Style en Good Times® omarmen.

Een unieke samenwerking

FastHouse, bekend om zijn klassieke stijl en onwrikbare inzet om grenzen te verleggen, heeft de handen ineengeslagen met Can-Am, een gerenommeerde naam in de off-road sector, om een partnerschap op te bouwen dat twee gelijkgestemde merken samenbrengt, gevoed door gedeelde passies en doelen. Door de esthetiek van FastHouse te combineren met de off-road kwaliteiten van Can-Am, zet deze samenwerking een nieuwe standaard voor off-road lifestyle, die de kern van hun gedeelde waarden vastlegt en een legacy achterlaat waar iedereen van kan genieten.

Abonneer je op onze nieuwsbrief