[an error occurred while processing this directive]

Nieuwe accessoires en kleding voor elke rijder.

Ga de spanning in stijl achterna

Off-Road Livin' heeft er nog nooit zo goed uitgezien

Elk Can-Am accessoire en elk stuk rijkleding is gemaakt voor een next-level stijl en naadloze integratie. Of je nu op of naast de trails op avontuur gaat, wij hebben alles wat je nodig hebt om nog verder te gaan en het allemaal met flair te doen.

Can-Am x FastHouse

 Van duinen en woestijnritten tot side-by-side races op de coolste open plekken, FastHouse vertegenwoordigt de spirit van het off-road rijden. De visie van FastHouse: Off-road rijden is voor kameraadschap, vriendschap en goede tijden. Voor het eerst biedt de Can-Am X FastHouse samenwerking rijders de retro styling en spirit die ze allemaal in zich hebben.

SMART: Intelligentie ontmoet accessoires

Can-Am SMART accessoires zijn een primeur in de sector. Deze prestatiegerichte accessoires zijn ontworpen voor de Maverick R en reageren op de dynamiek van het voertuig. SMART-verlichting in realtime past zich aan op basis van de snelheid en richting van het voertuig om je zicht te maximaliseren en je focus op de juiste plek te houden.

Audio: Versterk de Maverick-ervaring

De Maverick R Audio is ontwikkeld in samenwerking met JL Audio en levert het perfecte geluid voor de ultieme soundtrack tijdens het rijden.

Om een uitzonderlijke audio-ervaring te bieden, zijn er meer opties beschikbaar voor alle soorten audiofanaten. Het JL Audio-systeem, dat verkrijgbaar is als volledige voertuigintegratie of als aanvullend audiodak, levert ongekende prestaties.

Nieuw niveau van LinQ-integratie

Verbeter je rit door de laadruimte te maximaliseren met LinQ. De Maverick R is compatibel met 16''- en 36''-inch brede LinQ montagevoeten, waardoor hij compatibel is met het volledige ecosysteem van LinQ accessoires.

Veilig: Verbeter je rijervaring door je nooit zorgen te hoeven maken over hoe veilig je lading is door de hobbels en de bochten.

Snel: Accessoires toevoegen, verwijderen of verplaatsen in enkele seconden. LinQ past zich aan alle taken en bestemmingen aan, met het meest uitgebreide ecosysteem aan accessoires.

Gemakkelijk: De eenvoud van LinQ maakt het één van de meest intuïtieve accessoires om te gebruiken op elk voertuig. Gewoon vergrendelen en stapelen om de capaciteit van je rit te maximaliseren.

 

 • Can-Am SSV voertuig audiodak geluidssysteem

  Can-Am JL audiodak - Niveau 4

  Creëer de ultieme soundtrack voor jou en je vrienden met een Can-Am JL audiodak - Niveau 4. Met weerbestendige componenten is dit systeem ontworpen voor optimale geluidskwaliteit en maximaal plezier.

 • Geïntegreerde LED zijspiegellampjes voor Can-Am side-by-side voertuigen

  SMART geïntegreerde LED zijspiegellampjes

  De SMART geïntegreerde LED zijspiegellampjes volgen de input van het stuur, vergroten de breedte van de lichtbundels en verlichten je stuurpad voor een betere zichtbaarheid.

 • LinQ draaibaar rek voor Can-Am SSV-voertuigen

  LinQ draaibaar rek

  Met het LinQ draaibaar rek kun je er een reservewiel of maximaal drie 16'' LinQ accessoires op monteren. Installeer dit rek, zet je spullen vast en ga plezier maken!

 • Can-Am side-by-side voertuig dakluik voor koude lucht

  Dakluik voor koude lucht

  Voorzie je motor van een eindeloze toevoer van frisse lucht wanneer je een volledig windscherm installeert. Voeg een dakluik voor koude lucht toe en voorkom vermogensverlies terwijl je jezelf naar de kop van het peloton stuwt!

Bezoek een showroom

Voer je gegevens in om de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer te vinden.