OFF-ROAD ACCESSOIRES VOOR DE WINTER

DOE MEER MET JE VOERTUIG WANNEER DE SNEEUW BEGINT TE VALLEN

TIL JE VOERTUIG NAAR EEN HOGER NIVEAU

Haal het meeste uit je Can-Am in de winter, met onze accessoires voor elk seizoen. Trotseer de sneeuw deze winter en laat je door niets tegenhouden.

CAN-AM CABINEBEHUIZING

COMFORT EN VEILIGHEID

Originele cabines van Can-Am bieden de beste bescherming voor bestuurder en passagier tegen de weersomstandigheden en de koude, en omvatten de meest complete kwalitatieve accessoires die ons productassortiment te bieden heeft.

CAN-AM PROMOUNT PLOEGEN

MAKEN JE LEVEN GEMAKKELIJKER

Het nieuwe ProMount assortiment is ontworpen voor zowel professionele bestuurders als liefhebbers die hun gereedschapsset naar een hoger niveau willen tillen. Can-Am heeft de ploeg ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken, van frame tot ploegblad.

VEELZIJDIGE RUPSBANDSYSTEMEN

STIPPEL JE EIGEN PAD UIT

Stijg boven elk terrein, weer en volledige seizoenen uit met de Apache 360 LT en 360 rupsbandsystemen, de upgrade die de ervaring met Can-Am naar een heel ander niveau tilt. Zowel 360 als 360LT rupsbandsystemen zijn ontworpen voor superieure tractie en om zwaardere ladingen te vervoeren op zacht terrein. Deze systemen kunnen worden geïnstalleerd op ATV’s en SSV’s en het hele jaar door gebruikt om op ontdekking te gaan en zware taken uit te voeren.

LEG DE LAT HOGER

ACCESSOIRES EN RIJKLEDING VAN CAN-AM EN ONZE PARTNERS

VELE UPGRADES

Koop pakketten voor het werk, de jacht, prestaties - plus originele accessoires, onderdelen en kleding van Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura enz.