Mogelijk verlies van stuurvermogen - As dynamische stuurbekrachtiging (DPS) kan breken

 

Geachte eigenaar van een Can-Am®-product,

Als vervolg op de tussentijdse kennisgeving stuurt BRP u een bijgewerkte kennisgeving.

BRP voert om veiligheidsoverwegingen een terugroepactie uit op bepaalde ATV-modellen.

 

Uit onze gegevens blijkt dat u een voertuig bezit dat hier mogelijk bij betrokken is.

 

Wat is het potentiële probleem?

De as van de DPS kan breken, waardoor verlies van het stuurvermogen ontstaat. In bepaalde omstandigheden kan deze situatie leiden tot letsel of overlijden.

 

Over welke modellen gaat het precies?

Modeljaar 2017 Can-Am Outlander™ / Outlander™ MAX™ uitgerust met DPS en 450- of 570-motoren.

 

Wat zal BRP doen?

BRP is van plan uw voertuig kostenloos te repareren. De permanente oplossing is vervangen van de DPS. De benodigde onderdelen voor het verhelpen van deze storing zullen geleidelijk beschikbaar worden gemaakt.

 

Wat moet u doen?

Neem contact op met uw erkende BRP Can-Am ATV dealer en maak bij beschikbaarheid van de onderdelen een afspraak om uw voertuig te laten repareren.

 

BRP raadt aan niet met het voertuig te rijden tot de permanente oplossing is uitgevoerd, tenzij de tussentijdse reparatie is uitgevoerd voor beperkt gebruik.

 

Ondanks de aanwezigheid van aftermarket-aanpassingen wordt deze service toch kostenloos uitgevoerd. Ondanks de aanwezigheid van deze aanpassingen zal een bestaande garantie of bestaand onderhoudscontract geldig blijven terwijl de service wordt uitgevoerd.

 

Wat moet u doen als u gelooft dat dit bericht u per vergissing is toegestuurd?

Dit bericht werd u verstuurd volgens de recentste informatie in ons bezit.Als u dit voertuig niet langer in uw bezit hebt of bepaalde informatie in dit bericht onjuist is, vragen we u zo snel mogelijk contact op te nemen met BRP.

 

Heeft u nog vragen, heeft u hulp nodig of zoekt u uw dichtstbijzijnde erkende BRP dealer:

 

  • Ga naar: www.brp.com
  • Of bel: +32 9 218 26 00

 

We voeren deze terugroepactie uit in het belang van uw veiligheid en de correcte werking van uw voertuig.

 

We verontschuldigen ons voor het eventueel veroorzaakte ongemak en voor de vertraging bij het bieden van een permanente oplossing. U kunt er zeker van zijn dat BRP-werknemers en BRP-erkende dealers zich volledig zullen inzetten om zo snel mogelijk een oplossing te kunnen bieden.

 

Alles wat we bij BRP doen is gericht op het bieden van de beste powersport ervaring die er bestaat en we bedanken u voor uw vertrouwen.

 

 

Hoogachtend,

BRP Customer Services Department