PAREMPI KUIN KOSKAAN. VUODEN 2023-MALLISTO.

MONIPUOLISEMPI, MUKAVAMPI, KESTÄVÄMPI

Enemmän tapoja tehdä kaikkiea

2023-mallistomme on toistaiseksi kattavin mallistomme, ja se tarjoaa sinulle entistä enemmän vaihtoehtoja työhön ja maastossa liikkumiseen.

RAIKAS UUSI ILME

Renegaden ja Outlanderin etuosa on suunniteltu täysin uudelleen. Olitpa sitten lähdössä reiteille, ruksittamaan tehtävälistaasi tai mielit metsään, tee se tyylillä tämän rohkean uuden ulkoasun kanssa.

AJA KOKO PERHEEN KANSSA

Voit ottaa juniorisi mukaan seikkailuihisi upouusien sporttisten Can-Am mönkijämallien ansiosta. Suunniteltu tutustuttamaan seuraava sukupolvi turvallisesti ja luottavaisesti maastoajamisen iloihin. Tee siitä koko perheen juttu!

Vie off-road-elämäsi seuraavalle tasolle

Paranna maastoelämystäsi uusimmilla innovatiivisilla teknologioillamme. Raikas uusi ilme, lisättyä mukavuutta, sama luotettava laatu ja paljon muuta. Nämä vuoden 2023 ominaisuudet parantavat seikkailusi jokaista osa-aluetta.

 • Nelipistevaljaat

  Nelipistevaljaat

  Kulkee ristikkäin rintakehän yli ja tarjoaa lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Vakiona Maverick Xrs & X rc -malleissa.

 • Älykäs moottorijarrutus (iEB)

  Älykäs moottorijarrutus (iEB)

  iEB tukee automaattisesti jarrutusta tasaisen ja herkän ajamisen takaamiseksi. Täydellinen raskaiden kuormien kuljettamisessa alamäkeen tai pitämään matkustajasi tyytyväisinä.

 • Uusi keula

  Uusi keula

  Renegaden ja Outlanderin etuosa on suunniteltu täysin uudelleen. Uusi ilme on rohkea, moderni ja huomiota herättävä.

 • Can-Am-audiovarusteet

  Can-Am-audiovarusteet

  Can-Am Off-Roadilla on lisävarusteita, joilla musiikki kuuluu, aina kaiutintangoista ja integroiduista järjestelmistä äänikattoihin sekä kaikkeen siltä väliltä. Tutustu audiotarvikevalikoimaamme, joka on valmistettu vaativimpiin olosuhteisiin ja rakennettu kestämään vettä, pölyä, mutaa ja jopa lunta.

 • UUSI RENEGADE EFI

  UUSI RENEGADE EFI

  Jokainen Can-Am on valmistettu täyttämään korkeat vaatimukset. Valitsemistamme osista aina kokoonpanoon ja viimeistelyyn asti – meidän ajoneuvomme on tehty kestämään. Se tarkoittaa enemmän aikaa ajamiseen!

 • LED-valot

  LED-valot

  LED-valot ovat kaksi tai kolme kertaa kirkkaammat kuin tavalliset valot. Ne auttavat muita kuljettajia näkemään, missä olet, ja ajamaan perässäsi turvallisesti.

 • LinQ-lisävarusteet

  LinQ-lisävarusteet

  LinQ-järjestelmä antaa kustomointivallan takaisin sinuun käsiisi, ja se on helpoin tapa varustella ajoneuvoasi muutamassa sekunnissa. Vaihtoehtoina on kuormalaatikoita, kylmälaukkuja, pehmeitä ja kovia laukkuja, telineitä ja jopa työkalupidikkeitä, joten varusteesi pysyvät järjestyksessä, kuivina, helposti saatavilla ja helposti pakattavissa tai purettavissa.

 • Pysy mukavana ja aja pidempään

  Pysy mukavana ja aja pidempään

  Powerflip-, ProVent- ja kovapinnoitetuista tuulilaseista kattoihin, jotka sopivat ajokillesi kuin hansikas käteen. Täysovista, ovien ylä- tai ala paneeleista moniin muihin lisävarusteisiin: Can-Amilla on kaikki, mitä tarvitset luodaksesi sinulle täydellisen ajoneuvon, joka pitää kanssasi hauskaa tai voittaa rankkoja haasteita. Pysy ajaessasi suojassa tuulelta, hiekalta, kylmältä ja muilta sääilmiöiltä.

UPOUUDEN OUTLANDERIN SUUNNITTELUN TAKANA

MAASTOJEN VALTIAAT

Täyssähköinen.

50 vuotta myöhemmin perintö uudistuu.

Seuraavan sukupolven Can-Am-moottoripyörien kaksi uutta ehdottomasti kokemisen arvoista kiehtovaa vaihtoehtoa kiidättävät sinut kaupungin kaduille ja kauemmas.

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA JA LIITY MUKAAN!

LAAJENNA REVIIRIÄSI

LAAJENNA KOKEMUKSIASI CAN-AM OFF-ROADIN ULKOPUOLELLE JA KOE, MITÄ MUILLA BRP-BRÄNDEILLÄ ON TARJOTTAVANAAN. JOKAISELLE KUSKILLE JA KUSKEIKSI MIELIVILLE LÖYTYY LUKUISIA MAHDOLLISUUKSIA ERI VUODENAIKOIHIN!