[an error occurred while processing this directive]

Uusia lisävarusteita ja vaatteita jokaiselle kuljettajalle.

Jahtaa jännitystä tyylillä

Maastotyyli näyttää nyt ennenkokemattoman hyvältä

Jokainen Can-Am-lisävaruste ja -ajovaruste on entistä tyylikkäämpi ja saumattoman yhteensopiva. Ajatpa sitten reiteillä tai maastossa, tuotteidemme avulla saat itsestäsi enemmän irti ja voit tehdä sen tyylillä.

Can-Am x FastHouse

 FastHouse ilmentää ajamisen perimmäistä henkeä hiekkadyyni- ja aavikkoajamisesta kiehtovimpiin SSV-maastokilpailuihin. FastHousen näkemys: Ajaminen tarkoittaa toveruutta, ystävyyttä ja hauskanpitoa. Ainutlaatuinen Can-Am X FastHouse -yhteistyö tarjoaa kuljettajille mahdollisuudet toteuttaa sisäistä retrotyyliään ja -henkeään.

ALYKÄS: Älytoiminnot ja lisävarusteet yhdistyvät

Can-Am SMART -lisävarusteet ovat alan edelläkävijöitä. Nämä Maverick R -ajoneuvolle suunnitellut tehokkaat lisävarusteet reagoivat ajoneuvon dynamiikkaan. Reaaliaikaiset SMART-valot säätyvät ajoneuvon nopeuden ja suunnan mukaan, mikä varmistaa näkyvyyden ja säilyttää huomion oikeassa kohteessa.

Audio: Paranna Maverick-kokemusta

Yhdessä JL Audion kanssa kehitetty ensiluokkainen Maverick R Audio tarjoaa ylivoimaisen äänentoiston ajossa.

Laadukkaasta äänestä nauttimisen varmistamiseksi saatavilla on enemmän vaihtoehtoja eritasoisille audiofiileille. Suorituskyvyn aivan uudelle tasolle nostava JL-audiojärjestelmä voidaan integroida täydellisesti ajoneuvoon tai liittää audiokattolisävarusteena.

LinQ-integroinnin uusi taso

Paranna ajokokemustasi hyödyntämällä tavaratila mahdollisimman tehokkaasti LinQ:n avulla. Maverick R on yhteensopiva 16- ja 36-tuumaisten LinQ-kiinnitysalustojen kanssa, mikä tekee siitä yhteensopivan LinQ-lisävarusteiden koko ekosysteemin kanssa.

Turvallisuus: Paranna ajokokemustasi tarvitsematta huolehtia kuorman kiinnityksestä töyssyissä ja käännöksissä.

Nopeus: Lisää, poista tai siirrä lisävarusteita hetkessä. LinQ mukautuu kaikkiin tehtäviin ja kohteisiin laajimman lisävaruste-ekosysteemin ansiosta.

Helppous: LinQ on yksinkertaisuutensa ansiosta helppokäyttöisimpiä lisävarusteita, ja sitä voidaan käyttää missä tahansa ajoneuvossa. Käytä ajoneuvon kapasiteetti mahdollisimman tehokkaasti lukitsemalla ja pinoamalla kuorma.

 

 • Can-Am SxS -ajoneuvon audiokaton äänentoistojärjestelmä

  Can-Am JL -audiokatto – Taso 4

  Can-Am JL -audiokatto tarjoaa ylivoimaisen ajoäänentoiston sinulle ja ystävillesi – taso 4. Säänkestävillä komponenteilla varustettu järjestelmä tarjoaa optimaalisen äänenlaadun ja eniten riemua.

 • Integroidut LED-sivupeilivalot Can-Am-SSV-ajoneuvoihin

  Integroidut SMART LED -sivupeilivalot

  Integroidut SMART LED -sivupeilivalot seuraavat ohjauspyörän liikettä, lisäävät valonsäteiden leveyttä ja valaisevat rattia näkyvyyden lisäämiseksi.

 • Kääntyvä LinQ-teline Can-Am SxS -ajoneuvoihin

  Kääntyvä LinQ-teline

  Kääntyvän LinQ-telineen avulla voit asentaa ajoneuvon päälle vararenkaan tai jopa kolme 16 tuuman LinQ-lisävarustetta. Asenna teline, kiinnitä varusteesi ja lähde liikkeelle!

 • Can-Am-SSV-ajoneuvon jäähdytyksen ilmanotto katolle

  Jäähdytyksen ilmanotto katolle

  Kun ajoneuvoon on asennettu täysikokoinen tuulilasi, voit ohjata loputtomasti raitista ilmaa moottoritilaan. Asenna jäähdytyksen ilmanotto katolle, joka auttaa pitämään koneen käynnissä kiitäessäsi kohti kisan kärkeä!

Vieraile esittelytiloissa

Antamalla tietosi voit etsiä lähimmän Can-Am-maastoajoneuvojen jälleenmyyjän