TÄRKEIMMÄT TAVARAT MAASTOSEIKKAILUJA VARTEN

DUSTIN JONESIN MÖNKIJÄREISSUN SELVIYTYMISPAKKAUS

Can-Am-lähettiläämme Dustin Jonesilla on kypäränsä alla vuosien kokemus maastoajosta. Hänen laaja kokemuksensa on opettanut hänelle, mitä mönkijän lisävarusteita on pakko ottaa mukaan, kun lähdet reitille! Dustin sanoo, että älä koskaan lähde ”täysillä liikkeelle” ilman näitä välttämättömiä tarvikkeita.

VETTÄ JA VÄLIPALAA

Tämä saattaa tuntua perusasialta, mutta se on olennaista ulkoilupäivän aikana. Tulet hikoilemaan, joten pidä aina mukanasi tarpeeksi vettä ja huolehdi nesteytyksestä. Lisäksi tarvitset enemmän kehon polttoainetta pysyäksesi mukana kaikessa jännittävässä!

VARAVARIAATTORIHIHNA

Jokaiseen ATV-reittiajon selviytymispakkaukseen pitäisi kuulua tämä. Lisäksi se vie hyvin vähän tilaa, joten tekosyitä ei ole. Se voi pelastaa sinut tai ystäväsi tarpeen tullen.

CAN-AMIN AKKUPAKETTI

Ota mukaan moderni, pienikokoinen akkukäynnistin. Tämä välttämätön lisävaruste ei ainoastaan käynnistä Can-Am-ajoneuvoasi uudelleen, vaan se myös lataa USB-laitteita ja antaa varavirtaa akkukäyttöisille laitteille.

RENKAIDEN KORJAUSSARJA JA ILMAKOMPRESSORI

Renkaiden korjaussarja on yksinkertainen ja tehokas tapa korjata puhjennut rengas - ja se on kätevä, kompakti ja halpa. Joskus tarvitset vain paikan ja ilmaa, jotta pääset takaisin kotiin. Pidemmillä matkoilla tai syrjäisillä alueilla on todella viisasta ottaa mukaan myös ilmakompressori. (Tiedoksesi: hätäpakkauksessamme on ilmakompressori!)

KAKSI KÖYTTÄ

Mutaan juuttuminen ei ole kivaa, mutta vielä pahempaa on, jos ei ole köyttä tai vinssiä, jolla pelastua! Hanki off-road-myyjältäsi ajotyyliisi sopivat varaköydet. Äläkä unohda tätä olennaista asiaa: älä koskaan käytä mönkijän kiristyshihnoja vara- tai hinausköytenä.

LINQ-TYÖKALUSARJA

Sinun on aina oltava valmis tekemään pieniä korjauksia maastossa. Siksi virallinen LinQ-työkalusarja on olennainen osa mönkijäreissua. Se lukittuu paikalleen mönkjään helposti ja sopii täydellisesti nopeisiin korjauksiin reiteillä.

ENSIAPU-/HÄTÄAPUPAKKAUS

Siltä varalta, että joku loukkaantuu, sinulla on kaikki tarvittavat tavarat mukanasi. Pakkaa ensiapupakkaukseesi myös sytytystarvikkeita, taskulamppu, lisäparistoja, lastan, kiristyssiteen ja jopa insuliinia - koskaan ei voi tietää, kenen hengen hyvä valmistautuminen voi pelastaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Info
  KUINKA MATKUSTAJAN KANSSA AJETAAN TURVALLISESTI?

  KUINKA MATKUSTAJAN KANSSA AJETAAN TURVALLISESTI?  TUTUSTU
 • Info
  MINKÄLAISTA BENSIINIÄ MINUN PITÄISI LAITTAA MÖNKIJÄÄNI TAI SSV-AJONEUVOONI?

  MINKÄLAISTA BENSIINIÄ MINUN PITÄISI LAITTAA MÖNKIJÄÄNI TAI SSV-AJONEUVOONI?  TUTUSTU
 • Info
  MISTÄ LÖYDÄN KÄYTTÖOHJEKIRJAN?

  MISTÄ LÖYDÄN KÄYTTÖOHJEKIRJAN?  TUTUSTU
 • Licensing
  Mitä tarvitset mönkijällä tai SSV:llä ajamiseen?

  Mitä tarvitset mönkijällä tai SSV:llä ajamiseen?  TUTUSTU