MITEN KULJETAT TRAILERILLA TURVALLISESTI MÖNKIJÄN TAI SSV:N?

OFF-ROAD-AJONEUVON TURVALLISEN KULJETTAMISEN PERUSTEET

Olitpa sitten tuomassa uutta Can-Amia kotiin jälleenmyyjältä tai matkustamassa maan toiselle puolelle eeppistä maastoseikkailua varten, tähän kaikkeen on muutamia perusasioita siitä, miten ajoneuvo sidotaan traileriin ja kuljetetaan.

HANKI LAADUKKAAT KIRISTYS- JA KIINNITYSHIHNAT

Käytä laadukkaita kiristyshihnoja ja/tai kiinnityshihnoja! Tässä kategoriassa on parempi varoa kuin katua, sillä heikkolaatuiset varusteet voivat pettää hetkessä.

VALITSE KIINNITYSPISTEET

Kiinnitä maastoajoneuvo trailerin pisteeseen, joka on lähellä trailerin renkaita tai akselia. Tämä auttaa jakamaan kiinnitysvoiman tasaisesti. Kun tiedät, miten ajoneuvo sidotaan traileriin, voit myös suojata kiristyshihnat löystymiseltä, jos maastoajoneuvo liikkuu kuljetuksen aikana.

KIINNITÄ AJONEUVO TIUKASTI

Kun sinulla on perävaunun kiinnityspiste, kuljeta hihnat kiinnityspisteestä alimman, uloimman tukivarren ympäri ja sitten takaisin traileriin. Hihnojen on kuljettava mahdollisimman yhdensuuntaisesti ajoneuvon kanssa, ja ne voivat myös kulkea vielä ristikkäin lujuuden lisäämiseksi.

TUPLATARKISTUS

Tarkista vielä trailerin valot, tarkista hihnat - tarkista kaikki ennen kuin lähdet liikkeelle. Jos jokin ei tunnu oikealta tiellä, pysähdy välittömästi turvalliseen paikkaan ja tee tarkastus.

MIHIN SUUNTAAN?

Jos Can-Amissa on tuulilasi, lastaa se traileriin eteenpäin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Asiakastuki
  • Info
    MITEN SÄILYTÄT OFF-ROAD-AJONEUVOASI?

    MITEN SÄILYTÄT OFF-ROAD-AJONEUVOASI?    TUTUSTU