TULE. SKANNAA. VOITA.

Vieraile 4.-9. syyskuuta lähimmässä Can-Am-jälleenmyymälässä ja skannaa arvonnan QR-koodi, niin sinulla on mahdollisuus voittaa upeita palkintoja, mukaan lukien Can-Am Outlander käyttöösi peräti kuudeksi kuukaudeksi!

VOITA OUTLANDER PRO KUUDEKSI KUUKAUDEKSI

Can-Am Outlander PRO on kaikkien aikojen edistyksellisin Can-Am-mönkijä, ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa sellainen käyttöösi kuudeksi kuukaudeksi! Tule tutustumaan mönkijään tarkemmin, testaa sen luokkansa johtava teho, vetokyky, jousitus ja monipuoliset säilytystilat lukuisiin eri käyttötarpeisiin.

MUUT MAHTAVAT PALKINNOT

Lisäksi voit voittaa lahjakortteja retkeily-, metsästys- ja ulkoiluvarusteisiin, joilla voit mukauttaa ja täydentää oman varustepakettisi työkaluilla ja varusteilla, joita olet aina halunnut! Palkintojen arvot vaihtelevat 100 ja 1 000 euron välillä. Valmiina? Sitten vain liikkeelle!!

KILPAILUN EHDOT JA EDELLYTYKSET

TUTUSTU UUTEEN
CAN-AM OUTLANDERIIN

Vuoden 2023 Outlander PRO on uskaliain ajoneuvo, joka on koskaan kantanut tätä nimeä. Päivitetyistä moottoreista, uudesta alustasta ja yli 100 lisävarusteesta koostuva Outlander-mallisto on todella näyttävä.

LÖYDÄ LÄHIN CAN-AM-JÄLLEENMYYJÄ