MITEN SÄILYTÄT OFF-ROAD-AJONEUVOASI?

On useita syitä säilyttää Can-Am mönkijää tai SSV-ajoneuvoa ajamatta viikkoja (tai jopa kuukausia) kerrallaan. Sinun ei tarvitse tehdä paljon, mutta kaikki tässä luettelossa mainitut asiat on tärkeää tehdä ennen pitkäaikaista säilytystä. Kysyimme Dustin Jonesilta hänen tehtävälistaansa ennen off-road-ajoneuvon varastointia:

PUHDISTA CAN-AMISI

Tämä saattaa tuntua itsestäänselvyydeltä, mutta likaisen ajoneuvon varastoiminen antaa lialle tilaisuuden painautua sinne, minne se ei kuulu, ja siitä voi tulla hankalaa myöhemmin kuukausien säilytyksen jälkeen. Löydä XPS-hoitotuotteet verkosta tai paikalliselta Can-Am-jälleenmyyjältä.

IRROTA AKKU

Irrota akku ajoneuvosta. Kyllä, sekä positiivinen että negatiivinen napa. Kiinnitä akkulaturi tai akkuvahti varmistaaksesi, että akkusi on täyteen ladattu ja kunnossa - ja valmiina lähtöön!

POLTTOAINEEN STABILOIMISAINE

Kun bensiini seisoo pitkään, sen ainesosat erottuvat toisistaan. Silloin se voi liata polttoainesäiliön, polttoaineletkut tai moottorin. Polttoaineen stabiloimisaine (kuten Rotax-moottoreille tarkoitettu XPS-stabilisaattori) on edullinen ja estää polttoaineen pilaantumisen. Kaada pullo ainetta tankkiin ja homma on valmis.

LIIAN TÄYTEEN TÄYTETYT RENKAAT

Välttääksesi puhkeamispaikkojen syntymisen, lisää renkaisiin jonkin verran painetta. Tämä tekee renkaista "pyöreämmät" ja estää niitä muotoutumasta varastoinnin aikana. Tasaiset kohdat = tärinää ajon aikana.


 

Kun olet saanut nämä asiat valmiiksi, peitä ajoneuvosi säilytyspeitteellä (sisä- tai ulkokäyttöön) ja se on valmis säilytykseen. Tiedämme, että Can-Amia ei haluta pysäköidä pitkäksi aikaa - joten varmista, että se on ajovalmis, kun herätät sen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Usein kysytyt kysymykset
  • Info
    MITEN KULJETAT TRAILERILLA TURVALLISESTI MÖNKIJÄN TAI SSV:N?

    MITEN KULJETAT TRAILERILLA TURVALLISESTI MÖNKIJÄN TAI SSV:N?    TUTUSTU