Takaisin Can-Am TV -sivulle

CHASIN’ THE LIGHTS

OFF-ROAD LIVIN’ SARJA


INSPIROIVIA TARINOITA
Chasin’ the Lights on sarja heille, jotka uskaltavat tarttua tilaisuuteen ja uskovat, että heidän unelmansa ovat enemmän kuin vain pelkkä haave tai mahdollisuus. Heille, jotka ovat kokeneet vastoinkäymisiä elämässä ja kääntävät ne nyt inspiroiviksi kokemuksiksi ja muille jaettavaksi. Olemme ylpeitä voidessamme julkaista näitä tarinoita ja antaa uutta näkökulmaa kaikille teille, jotta voitte luoda oman tarinanne ja perintönne.

EI OLE OIKOTIETÄ - JUKKA HILDENIN TARINA
Toisinaan ihmiset haluavat kaiken nyt ja heti, jolloin he samalla tuhoavat unelmansa. Parasta elämää eletään itseään tutkien ja parhaimmat reissut ovat ne, jotka jaetaan ystävien ja perheen kanssa. Tämä on Jukka Hildénin inspiroiva matka, suomalaisen stunttimiehen kasvutarina.

Katso Jukan tarina

Minulle elämän eläminen on juuri tässä hetkessä olemista, olemista läsnä.

- Jukka Hildén

CAN-AM TRAXTER

Paras kaverisi jokaiseen seikkailuun

Jukka arvostaa seikkailuillaan monikäyttöisiä ja luotettavia välineitä. Eikä Can-Am Traxter PRO tee siihen poikkeusta. Katso Jukan esittelemät tärkeimmät Traxterin ominaisuudet.

JAA SINUN TARINASI

#CANAMOFFROADLIVIN

Haluamme kuulla sinusta. MIten Can-Am on muuttanut elämääsi tai motivoinut sinua tekemään enemmän tai haastamaan itseäsi? Jaa tarinasi hashtagilla #CanAmOffRoadLivin - saatamme olla yhteydessä jakaaksemme tarinasi.