CHASIN’ THE LIGHTS

Sarjasta

Chasin’ the Lights on sarja heille, jotka uskaltavat tarttua tilaisuuteen ja uskovat, että heidän unelmansa ovat enemmän kuin vain pelkkä haave tai mahdollisuus. Näiden tarinoiden kautta haluamme antaa uutta näkökulmaa kaikille teille, jotta voitte luoda oman tarinanne ja perintönne.

 

 

 

BIISONIMAFIA

JUKKA HILDENIN TARINA

 

 

 

 

BIISONIMAFIA

Kai "Kaitsu" Rinkinen ja Janne Kaperi, Biisonimafia -sketsiryhmän perustaneet ystävykset, tapasivat toisensa lukiossa ja alkoivat tehdä videoita kuvaamalla rullalautailua, lumilautailua ja stuntteja 1990-luvun lopulla. Armeijan jälkeen Kaperi ja Rinkinen halusivat aloittaa elokuvauran. He perustivat yrityksen vuonna 2006 ja ostivat kamerat pankkilainalla. He tuottivat ja näyttelivät itse ensimmäisessä elokuvassaan, joka julkaistiin vuonna 2007.

Sarja ylä- ja alamäkiä seurasi ryhmää 2000-luvun puolivälissä, jolloin he ajautuivat erilleen ja joutuivat miettimään uudelleen konseptiaan ja lähestymistapaansa videoiden tekemiseen. Aika erillään ja intohimo elokuvantekoon ja viihteeseen sai kaksikon palaamaan yhteisiin projekteihin, sekä luomaan yhden Skandinavian katsotuimmista YouTube-kanavista: Biisonimafian.

Tutustu heidän nöyrään lähestymistapaansa elämään, haasteisiin ja ystävyyteen, kun he osallistuvat suomalaiseen seikkailuun Jukka Hildénin kanssa.

JUKKA HILDENIN TARINA

Ei ole oikotietä - Jukka Hildenin tarina


Toisinaan ihmiset haluavat kaiken nyt ja heti, jolloin he samalla tuhoavat unelmansa. Parasta elämää eletään itseään tutkien ja parhaimmat reissut ovat ne, jotka jaetaan ystävien ja perheen kanssa. Tämä on Jukka Hildénin inspiroiva matka, suomalaisen stunttimiehen kasvutarina.

CAN-AM TRAXTER

Paras kaverisi jokaiseen seikkailuun

Jukka arvostaa seikkailuillaan monikäyttöisiä ja luotettavia välineitä. Eikä Can-Am Traxter PRO tee siihen poikkeusta. Katso Jukan esittelemät tärkeimmät Traxterin ominaisuudet.

JAA SINUN TARINASI

#CANAMOFFROADLIVIN

Haluamme kuulla sinusta. MIten Can-Am on muuttanut elämääsi tai motivoinut sinua tekemään enemmän tai haastamaan itseäsi? Jaa tarinasi hashtagilla #CanAmOffRoadLivin - saatamme olla yhteydessä jakaaksemme tarinasi.