OFF-ROAD-LIVET

Can-Am leverer full utklassing. Til livet ute i terrenget.

KOM OG KJØR MED OSS

Verden kaller. Fra grusveier til ugjestmildt terreng, fra skoger til fjelltopper, til arbeid eller fritid – våre firehjulinger er en gave til alle som vil ut i terrenget. Vi hjelper deg i havn med SSV og ATV.

TOTAL TILLIT

6X6 CAN-AM OUTLANDER ER KLAR FOR Å BÆRE OG KLATRE

4-HJULING MED MER DRAKRAFT OG OPPBEVARINGSKAPASITET

Enten du transporterer tung last eller skal frem i ulendt terreng er Can-Am Outlander 6x6 spesialbygd for å klare alle utfordringer. Med sin lasteboks med to nivåer og en kapasitet på 318kg er dette en 4-hjuling med plass til alt du ønsker å ta med på turen.

SSV-KJØRETØY

UTVALG AV BRANSJELEDERE

ATV

PRISVINNENDE ATV LINEUP

BYGG DIN EGEN

DRØM, BYGG, GJENTA

Velg en modell i utvalget, fra praktiske ATV til sportslige Maverick SSV, etter dine egne spesifikasjoner. Legg til tilbehøret du trenger.

KAMPANJER

SPAR STORT PÅ EN NY CAN-AM ATV

En ny Can-Am firehjuling er nærmere enn du tror – dette er den beste tiden for å dra ut i terrenget med et nytt terrengkjøretøy. Se tilbudene!

SAMMENLIGN

DET FINNES EN CAN-AM FIREHJULING FOR DEG

Tiden er inne for å begynne reisen bak rattet på et terrengkjøretøy i verdensklasse. Hver Can-Am SSV og ATV er laget for å være best i klassen med tanke på driftssikkerhet og robusthet.

NESTE NIVÅ

MED OFF-ROAD KLÆR, DELER OG TILBEHØR FRA CAN-AM OG VÅRE PARTNERE FÅR DU DET RIKTIGE TILBEHØRET TIL DIN FIREHJULING

ET SKRITT I RIKTIG RETNING

Ikke vent – vi har fabrikkmontert utstyr, rett fra Can-Am-forhandlerne. Bli kjent med ATV-tilbehør til arbeid, vinter og løyper – pluss artikler fra Baja Designs, SD Power Sports, Yoshimura, Dragonfire og mer.

CAN-AM-VERDI

VI ER IKKE BILLIGE, OG DET ER EN BRA TING.

En firehjuling fra Can-Am er en investering. Våre ATV-er og UTV-er gir deg den beste kjøreopplevelsen, og på grunn av den høye videresalgsprisen, mest valuta for pengene.

FINN EN FORHANDLER

KANSKJE FINNER DU EN FORHANDLER AV CAN-AM FIREHJULINGER I NÆRHETEN

Nærmeste forhandler eller servicesenter for Can-Am firehjulinger kan være nærmere enn du tror.