KRAFTEN AV 6 HJUL

6X6 OUTLANDER ER KLAR FOR Å BÆRE OG KLATRE

MER DRAKRAFT OG OPPBEVARINGSKAPASITET

Enten du transporterer tung last eller skal frem i ulendt terreng er Outlander 6x6 spesialbygd for å klare alle utfordringer. Med sin lasteboks med to nivåer og en kapasitet på 318kg har den plass til alt du ønsker å ta med.

OFF-ROAD
LIVIN´

Can-Am leverer full utklassing. Til livet ute i terrenget.

VI GJØR IKKE NOE HALVVEIS

Verden kaller. Fra grusveier til terreng utenfor allfarvei, fra skoger til fjelltopper, for arbeid eller fritid – en gave til alle som vil ut i terrenget. Vi hjelper deg i havn med SSV og ATV.

OUTLANDER XU+

Laget for Skandinavia

HØY STANDARD

Alle funksjoner i Outlander XU+-pakken er fabrikkmontert og kommer som standard. Finn ut mer om et bredt utvalg av funksjoner og lær hvorfor Outlander XU+ er bransjens beste pakkeløsning.

2021/CAN-AM SSV LINE-UP

Funksjonalitet og fornøyelse i ett

KOMFORT HELE ÅRET

Can-Am SSV kjøretøy har mer plass og komfort i all slags værforhold, uansett hvilken jobb du har å gjøre.

VI ER IKKE BILLIGE, OG DET ER EN BRA TING.

Førerne våre lever uten kompromisser. Derfor skal du aldri måtte velge mellom den beste kjøreopplevelsen og mest valuta for pengene. Dersom du tenker på verdi kun i form av det som står på prislappen, går du glipp av helhetsbildet. Et Can-Am-kjøretøy er en investering. Det gir deg den beste kjøreopplevelsen, og på grunn av den høye videresalgsprisen, mest valuta for pengene.

ATVEA e-opplæring

For en trygg og ansvarlig kjøreopplevelse!

Uansett hvilke ATV-kjøreferdigheter du har, enten du er nybegynner eller en erfaren fører, vil sikkerheten alltid komme først!

Fullfør denne gratis, interaktive e-opplæringen i eget tempo for !

HJELP MEG Å VELGE

DET FINNES EN CAN-AM FOR DEG

Tiden er inne for å begynne reisen bak rattet til terrengkjøretøy i verdensklassen. Hver Can-Am SSV og ATV er laget for å være best i klassen med pålitelighet og robusthet.

BYGG DIN EGEN

DRØM, BYGG, GJENTA

Velg en modell i utvalget, fra praktiske ATV til sportslige Maverick SSV, etter egne spesifikasjoner. Legg til tilbehør for drømmeturen.

KAMPANJER

SPAR STORT PÅ EN NY CAN-AM

En ny Can-Am er nærmere enn du tror – det er den beste tiden å dra ut i terrenget med et nytt terrengkjøretøy. Se tilbudene!

NESTE NIVÅ

OFF-ROAD KLÆR, DELER OG TILBEHØR FRA CAN-AM OG VÅRE PARTNERE SØRGER FOR AT DU HAR DET RIKTIGE TILBEHØRET .

ET SKRITT I RIKTIG RETNING

Ingen grunn til å vente lenger: Fabrikkmonterte ytelser, rett fra Can-Am-forhandlerne. Gjør deg kjent med tilbehør for arbeid, vinter og løyper - pluss artikler fra Baja Designs, SD Power Sports, Yoshimura, Dragonfire og mer.