TRYGGHET I KULDEN

GJØR MER MED DIN CAN-AM NÅR SNØEN BEGYNNER Å FALLE

MESTRE SNØEN

Få mest mulig ut av din Can-Am i vinter med vårt helårstilbehør. Sørg for at du trives i snøen i vinter og ikke la noe stoppe deg.

OFF-ROAD
LIVIN´

Can-Am leverer full utklassing. Til livet ute i terrenget.

KOM OG KJØR MED OSS

Verden kaller. Fra grusveier til terreng utenfor allfarvei, fra skoger til fjelltopper, for arbeid eller fritid – en gave til alle som vil ut i terrenget. Vi hjelper deg i havn med SSV og ATV.

OUTLANDER XU+

Laget for Skandinavia

HØY STANDARD

Alle funksjoner i Outlander XU+-pakken er fabrikkmontert og kommer som standard. Finn ut mer om et bredt utvalg av funksjoner og lær hvorfor Outlander XU+ er bransjens beste pakkeløsning.

SIDE-BY-SIDE-KJØRETØY

UTVALG AV BRANSJELEDERE

ATV

PRISVINNENDE ATV LINEUP

BYGG DIN EGEN

DRØM, BYGG, GJENTA

Velg en modell i utvalget, fra praktiske ATV til sportslige Maverick SSV, etter egne spesifikasjoner. Legg til tilbehør for drømmeturen.

KAMPANJER

SPAR STORT PÅ EN NY CAN-AM

En ny Can-Am er nærmere enn du tror – det er den beste tiden å dra ut i terrenget med et nytt terrengkjøretøy. Se tilbudene!

SAMMENLIGN

DET FINNES EN CAN-AM FOR DEG

Tiden er inne for å begynne reisen bak rattet til terrengkjøretøy i verdensklassen. Hver Can-Am SSV og ATV er laget for å være best i klassen med pålitelighet og robusthet.

NESTE NIVÅ

OFF-ROAD KLÆR, DELER OG TILBEHØR FRA CAN-AM OG VÅRE PARTNERE SØRGER FOR AT DU HAR DET RIKTIGE TILBEHØRET

ET SKRITT I RIKTIG RETNING

Ingen grunn til å vente lenger: Fabrikkmonterte ytelser, rett fra Can-Am-forhandlerne. Gjør deg kjent med tilbehør for arbeid, vinter og løyper - pluss artikler fra Baja Designs, SD Power Sports, Yoshimura, Dragonfire og mer.

CAN-AM VALUE

VI ER IKKE BILLIGE, OG DET ER EN BRA TING.

Et Can-Am-kjøretøy er en investering. Det gir deg den beste kjøreopplevelsen, og på grunn av den høye videresalgsprisen, mest valuta for pengene.

FINN EN FORHANDLER

CAN-AM-FAMILIEN KAN VÆRE I NÆRHETEN

Din Can-Am forhandler eller servicesenter kan være nærmere enn du tror.