Det var det!

For et utrolig Dakar-rally det har vært!

Intenst, utfordrende og fullt av overraskelser, det har vært en virkelig uforglemmelig begivenhet. Våre Can-Am-racere har vist frem eksepsjonelle prestasjoner, noe som fyller oss med enorm stolthet. Spesielt bemerkelsesverdig er Sara Price, som har skrevet historie som den første kvinnelige amerikaneren som har vunnet en Dakar-etappe!

 

Rally Dakar i et nøtteskall

Én prolog, 12 etapper, 14 dager og to forsøk på å skrive historie! Dakar har fem kategorier, og Can-Am-racerteamet vil konkurrere i kategorien lettvektskjøretøy: Challenger (T3) og SSV (T4). T3-ene er prototyper laget av spesialiserte produsenter og T4-ene er SSV-modeller. Våre dristige førere tilbakelegger 5000 km med farlig terreng og er klare til å vinne verdens tøffeste løp igjen.

Rally Dakar 2024-rute

Møt våre rallyførere

Lukas Lauda: hedrer racinggenene

Vinnende beist

Se hvordan Maverick er skreddersydd for å seire i ørkenen

Maverick er bygget for tøffe løp som Dakar og leverer en ytelse på opptil 200 brølende hestekrefter. Smart Shox-fjæringen og pDrive-primærclutchen bidrar også til det perfekte kraft/vekt-forholdet.

Lagspiller

Traxters allsidighet og kraft i Rally Dakar 2024

Ved å gi støtte til Can-Am-racerteamet, vil Traxter delta i 2024-utgaven av Rally Dakar som et allsidig verktøy for å hjelpe til med transport, redningsoperasjoner, leiroppsett og mye mer.

FØLG HANDLINGEN

Følg oss!

Hold deg oppdatert på alle aspekter av løpet ved å følge oss på sosiale medier gjennom @canamoffroad. Vi kommer til å dele oppdateringer, nyheter, resultater og andre høydepunkter fra årets Dakar Rally!