Nødvendigheter å pakke for dine offroad-eventyr på ATV eller side-by-side

DUSTIN JONES OVERLEVELSESSETT FOR LØYPEKJØRING PÅ ATV

Vår Can-Am-ambassadør Dustin Jones har mange år med terrengkjøring under beltet. Hans brede erfaring har lært ham hvilket ATV-tilbehør som må være med når du skal ut på stiene! Dustin sier du har aldri «full pakke» uten disse nødvendighetene.

VANN OG SNACKS

Dette kan virke litt enkelt, men det er viktig for en dag utendørs. Du kommer til å svette, så ha alltid med deg ekstra vann og pass på væskebalansen. I tillegg trenger du mer kroppsdrivstoff for å holde tritt med all spenningen!

EN EKSTRA DRIVREIM

Intet ATV-overlevelsessett for terrengkjøring er komplett uten uten dette. I tillegg tar den veldig lite plass, så det er ingen unnskyldning. Den kan bli redningen for deg eller en venn i nød.

CAN-AM BATTERIPAKKE

Ta med en moderne, kompakt batteristarthjelp. Ikke bare vil dette ATV- og SSV-tilbehøret omstarte din Can-Am, det lader også opp USB-enheter og leverer reservestrøm til batteridrevne enheter.

DEKKPLUGGSSETT OG LUFTKOMPRESSOR

Dekkplugger er en enkel og effektiv måte å fikse et flatt dekk på i et knipetak – og de er praktiske, kompakte og billige. Noen ganger er alt du trenger et plaster og litt luft for å komme deg hjem igjen. På lengre turer eller i avsidesliggende områder er det smart å også ha en luftkompressor. (Til info: vårt Emergency Kit leveres med en luftkompressor inkludert!)

SLEPETAU

Å bli sittende fast i gjørmen er ikke noe moro – men å mangle et tau eller vinsj for å redde deg ut er enda verre! Skaff deg redningstau som matcher kjørestilen din fra en offroadleverandør. Og ikke glem dette viktige ATV-budet: bruk aldri skrallestropper som rednings- eller slepetau.

LINQ VERKTØYSETT

Du bør alltid være forberedt på å foreta mindre reparasjoner utenfor allfarvei. Det er derfor det offisielle LinQ-verktøysettet er viktig å ha med på tur med SSV/ATV. Det låses på plass på ATV-en din og er perfekt for raske reperasjoner i løypene.

FØRSTEHJELP/NØDHJELPSETT

Skulle det skje at noen blir skadet, har du alle nødvendige remedier med deg. Vurder også å pakke bålstartere, en lommelykt, ekstra batterier, en skinne, en turniquet og til og med insulin i førstehjelpsutstyret ditt – du vet aldri hvem sitt liv som kan avhenge av gode forberedelser.

Relaterte artikler

kundestøtte
 • Info
  HVILKEN TYPE DRIVSTOFF BRUKER JEG I MIN ATV ELLER SSV?

  HVILKEN TYPE DRIVSTOFF BRUKER JEG I MIN ATV ELLER SSV?  LES MER
 • Info
  HVORDAN KAN DU KJØRE SIKKERT MED EN PASSASJER?

  HVORDAN KAN DU KJØRE SIKKERT MED EN PASSASJER?  LES MER
 • Licensing
  Skaff deg dette for å kjøre en ATV eller SSV

  Skaff deg dette for å kjøre en ATV eller SSV  LES MER
 • Info
  HVOR FINNER JEG BRUKERVEILEDNINGEN?

  HVOR FINNER JEG BRUKERVEILEDNINGEN?  LES MER