Bedre enn noensinne. 2023-modellserien.

Bedre, tøffere, smartere

Flere måter å gjøre alt mulig

2023-modellserien er vår hittil mest omfattende, og gir deg flere alternativer for å komme deg ut og i gang med offroading.

FRISKT NYTT UTSEENDE

Den fremre delen av Renegade og Outlander har gjennomgått et totalt redesign. Enten du utforsker nye stier, er ute å jobber eller blir gjørmete, gjør det med stil med dette dristige nye utseendet.

KJØR SOM EN FAMILIE

Du kan ta med dine håpefulle på eventyr, takket være de helt nye Can-Am sports-ATV-ene. Designet for å gjøre neste generasjon av kjørere kjent med gledene ved terrengkjøring på en trygg måte. Gjør det til en familiegreie!

Ta din offroading til nye nivåer

Oppgrader terrengopplevelsen din med våre nyeste innovative teknologier. Med et friskt nytt utseende, ekstra komfort, den samme pålitelige kvaliteten og mer. Disse 2023-funksjonene vil forbedre alle aspekter ved eventyret ditt.

 • 4-punkts setebelte

  4-punkts setebelte

  I kryss over brystkassen for ekstra sikkerhet og komfort. Leveres som standard på Maverick modeller.

 • Intelligent Engine Braking (iEB)

  Intelligent Engine Braking (iEB)

  iEB bistår automatisk bremsingen din for myk og reaksjonssterk kjøring. Perfekt for tung last i nedoverbakke, eller bare for å holde passasjerene glade.

 • Oppfrisket front

  Oppfrisket front

  Den fremre delen av Renegade og Outlander har gjennomgått et totalt redesign. Det nye utseendet er moderne, frekt og iøynefallende.

 • Can-Am audiotilbehør

  Can-Am audiotilbehør

  Can-Am Off-Road har tilbehøret som skal til, fra lydplanker og integrerte systemer til lydtak og alt imellom. Oppdag vårt utvalg av lydutstyr, skapt med tanke på de tøffeste forholdene og laget for å tåle vann, støv, gjørme eller til og med snø.

 • NY RENEGADE EFI

  NY RENEGADE EFI

  Hver Can-Am er bygget for å møte høye krav. Fra delene vi velger, hele veien til passformen og finishen – kjøretøyene våre er laget for å vare. Det betyr mer tid ute og kjøre!

 • LED lys

  LED lys

  LED lys er to til tre ganger mer lyssterke enn standard lykter. De hjelper andre kjørere med å se deg, og følge trygt etter.

 • LinQ-tilbehør

  LinQ-tilbehør

  LinQ-systemet gir deg kraften for tilpasning tilbake i hendene, og utgjør den enkleste måten å montere utstyr i kjøretøyet ditt i løpet av sekunder. Med mulighet for lastebokser, kjølere, myke og stive vesker, stativer og til og med verktøyholdere, blir utstyret organisert, tørt, tilgjengelig og enkelt å pakke opp eller ned. Det er tid for å stille opp.

 • Vær komfortabel, og kjør lenger

  Vær komfortabel, og kjør lenger

  Fra Powerflip, ProVent og hardbelagte vindskjermer til tak som passer som hånd i hanske, fra hele dører, øvre eller nedre dørpaneler til mye annet tilbehør, har Can-Am alt du trenger for å skape det perfekte kjøretøyet for bare moro eller for tøffe utfordringer. Hold deg beskyttet mot vind, sand, kulde og andre værelementer når du kjører.

BAK DESIGNET AV DEN HELT NYE OUTLANDER

RULLERS OF THE OFF-ROAD

Nytt, helelektrisk.

50 år senere blir en arv gjenfødt.

Med to spennende nye alternativer for å ta deg fra bygatene og videre, er neste generasjon av Can-Am motorsykler én du ikke vil gå glipp av.

FØLG OSS OG ANDRE OFF-ROAD KJØRERE I SOSIALE MEDIA. BLI MED PÅ MOROA!

DET ER SÅ MYE MER Å OPPDAGE

UTVID SPENNINGEN UTOVER CAN-AM OFFROAD OG OPPLEV HVA VÅRE ANDRE POWERSPORTS-MERKER HAR Å TILBY. DET ER MASSE AV LEKEPLASSER Å UTFORSKE FOR HVER KJØRER (OG KJØRETØY)!