[an error occurred while processing this directive]

Nye tilbehør og klær for enhver fører.

Jag spenningen med stil

Off-Road-livet har aldri sett så bra ut

Alt Can-Am-tilbehør og kjøreutstyr er laget for stil på neste nivå og sømløs integrering. Enten du drar på eventyr på eller utenfor løypene, har vi alt du trenger for å presse på videre og gjøre alt med stil.

Can-Am x FastHouse

 Fra sanddyner og ørkentråkk til side-ved-side-løp i de kuleste åpne landskapene, representerer FastHouse selve kjernen av kjøreånden. FastHouse-visjonen: Kjøring er for kameratskap, vennskap og moro. For første gang gir Can-Am X FastHouse-samarbeidet førere retrostilen og ånden de alle har i seg.

SMART: Intelligens møter tilbehør

Can-Am SMART-tilbehør er det første i bransjen. Dette ytelsesdrevne tilbehøret designet for Maverick R reagerer på kjøretøyets dynamikk. SMART-lys i sanntid justeres basert på kjøretøyets hastighet og retning for å maksimere sikten og holde fokuset på riktig sted.

Lyd: Forsterk Maverick-opplevelsen

Maverick R Audio er utviklet i samarbeid med JL Audio og leverer førsteklasses lyd for det ultimate kjøre-lydsporet.

For å gi en eksepsjonell lydopplevelse, er flere alternativer tilgjengelige for å passe alle nivåer av lydentusiaster. Tilgjengelig som en komplett kjøretøyintegrering eller som et ekstra lydtak, tar JL Audio-systemet ytelsen til nye høyder.

Nytt nivå av LinQ-integrasjon

Forbedre kjøreturen din ved å maksimere lasteplassen med LinQ. Maverick R er kompatibel med 16'' og 36'' brede LinQ-monteringsbaser, noe som gjør den kompatibel med hele økosystemet av LinQ-tilbehør.

Sikker : Forbedre kjøreopplevelsen din ved aldri å måtte bekymre deg for hvor sikker lasten din er gjennom ujevnheter og svinger.

Rask : Legg til, fjern eller flytt tilbehør på sekunder. LinQ tilpasser seg alle oppgaver og reisemål, med det bredeste økosystemet av tilbehør.

Enkel : LinQs enkelhet er det som gjør det til et av de mest intuitive tilbehørene å bruke på ethvert kjøretøy. Bare lås og stable for å maksimere kjøreturens kapasitet.

 

 • Can-Am SxS lydtaksystem for kjøretøy

  Can-Am JL lydtak – Nivå 4

  Lag det ultimate kjøre-lydsporet for deg og vennene dine med et Can-Am JL lydtak – Nivå 4. Med værbestandige komponenter ble dette systemet designet for optimal lydkvalitet og maksimal moro.

 • Integrerte LED-sidespeillys for Can-Am side-ved-side-kjøretøy

  SMART-integrerte LED-sidespeillys

  SMART-integrerte LED-sidespeillys følger rattvridningen, øker bredden på lysstrålene og lyser opp kjørebanen for økt sikt.

 • LinQ svingstativ for Can-Am SxS-kjøretøy

  LinQ svingstativ

  LinQ svingstativ lar deg installere et reservehjul eller opptil tre 16-tommers LinQ-tilbehør på toppen. Installer dette stativet, sikre utstyret ditt og dra ut for å leke!

 • Kaldlufts takventilasjon for Can-Am side-ved-side-kjøretøy

  Kaldlufts takventilasjon

  Gi kjøretøyet ditt en konstant tilførsel av frisk luft til motorrommet når du har montert en full frontrute. Legg til en kaldlufts takventilasjon og forhindre tap av kraft mens du kjører til ledelsen!

Besøk et utstillingslokale

Skriv inn din egen kontaktinformasjon for å finne nærmeste Can-Am Off-Road-forhandler