ORIGINALE BRP-DELER OG -VEDLIKEHOLDSPRODUKTER

Ingenting er viktigere enn kraften og ytelsen du opplever i løpet av en kjøretur. Derfor er det så viktig å velge riktige deler og utstyr. Ingenting passer et BRP kjøretøy bedre enn originale BRP deler. Det samme kvalitetskravet gjelder for olje. XPS-serien er spesielt utviklet for å optimalisere høy ytelse, pålitelighet og levetiden for din Can-Am ATV – og oljene er bokstavelig talt utviklet sammen med rotaxmotorene. Når du velger originale BRP-produkter, velger du også å bevare verdien av kjøretøyet ditt.

XPS MOTOROLJER OG VEDLIKEHOLDSPRODUKTER

XPS er et komplett serie av oljer beregnet på høy ytelse, utviklet for å beskytte, forbedre og forlenge levetiden til BRP-kjøretøyet ditt. Hver oljetype har oppfylt de strengeste krav under utvikling, testing og godkjenning, for å tilfredsstille de høyeste nivåene – for en uslåelig ATV-opplevelse under alle forhold.

XPS MOTOROLJER

XPS VEDLIKEHOLDSPRODUKTER

XPS RENGJØRINGSMIDLER

ORIGINALE VEDLIKEHOLDSDELER

Reservedeler bør matche både BRP-kjøretøyets modellbetegnelse og produksjonsår. Deler fra tredjeparter og originale BRP-deler kan være identiske i størrelse og form, men deler og utstyr fra oss ble designet for å gi høyest tenkelig ytelse og levetid basert på ATV-ens spesifikke bruksområder og kalibreringen fra fabrikken.