Tillverkad för att prestera

Vi har allt för att hålla dig i ledningen

Full gas eller inget!

Är du redo att skruva upp nöjet ett steg? Våra prestandamodeller är tillverkade för vildmarken och för att låsa upp varenda avlägset hörn av den. Med tillräcklig kraft för att jaga varenda spännande sak, kan de inte vänta på att visa dig vad som döljer sig bakom varje hörn.

Min inspiration kommer från att se alla de som ägnar allt sitt hårda arbete, sin beslutsamhet, sin smärta, sina misslyckanden och all sin tro på att de en dag kan och kommer att lyckas!

- Chad Hughes

 

Jag var 100 % fast. Jag älskade adrenalinet. Allting med det. Hoppen, kurvtagningen, tävlingen och gruset. Bara hur brutalt det hela kan vara. Jag gillade det väldigt, väldigt mycket och jag bara trivdes där.

- Corry Weller

 

Den där turboladdade känslan!

Vi har kraft, kraft och ännu mer kraft

Allt adrenalin och all den prestanda du letar efter! Våra Can-Am har upp till 240 hk i Maverick R, och 91 hk i Renegade. Med kraften i Rotax-motorerna, kommer de att sätta fart på blodomloppet.

Din tur att låsa upp och åka

Möt Can-Am Smart-Lok-tekniken

Du behöver inte köra försiktigt med Can-Am Smart-Lok-teknik. Beroende på din modell, kan du välja ett av fyra eller åtta körlägen (2x4, locked 4x4, MUD och TRAIL) för att anpassa för och övervinna hinder som aldrig någonsin tidigare.

LIKA MJUK SOM DEN ÄR SNABB

Tuff terräng känns mjuk med Smart-Shox

Skaffa den halvaktiva fjädringstekniken Smart-Shox med Live Valve (gen. 3), som finns både för kompression och återfjädring. Med Smart-Shox 2.0, har åkturen aldrig varit så mjuk. Åk dit du inte trodde det var möjligt.

Följ med på resan

Dakar-rallyt 2024 är här

Bli en del av äventyret! Följ spänningen och triumferna när våra förare tävlar om äran i denna legendariska tävling. Håll utkik efter uppdateringar, bakom kulisserna och exklusivt innehåll när Dakar-rallyt 2024 utspelar sig.