[an error occurred while processing this directive]

Nya tillbehör och förarutrustning för varje förare.

Jaga spänningen med stil

Off-Road-livet har aldrig varit så snyggt

Varje Can-Am-tillbehör och förarutrustning är tillverkat för en stil på nästa nivå och passar sömlöst tillsammans. Oavsett om äventyret utspelas på vägar eller i terräng, har vi allt du behöver för att komma vidare och att göra det med stil.

Can-Am x FastHouse

 I allt från körning på sanddyner eller öken till tvåsitsiga tävlingar på de kallaste öppna fälten representerar FastHouse åkningsandan i sin renaste form. FastHouses vision: Åkningen syftar till gemenskap, vänskap och goda tider. För första gången ger samarbetet Can-Am X FastHouse förarna den nostalgiska styling och anda de har inom sig.

SMART: Intelligens möter tillbehör

Can-Am SMART tillbehör är ledande i branschen. Dessa prestandainriktade tillbehör är konstruerade för Maverick R som en reaktion på fordonets dynamik. SMART realtidsstyrd belysning regleras av fordonets hastighet och riktning för maximal sikt och låter dig fokusera på rätt punkt.

Ljud: Förstärk Maverick-upplevelsen

Maverick Audio har utvecklats i samarbete med JL Audio och ger perfekt ljud för den ultimata åkspellistan.

För att erbjuda en exceptionell ljudupplevelse finns fler alternativ som passar för ljudfantaster på alla nivåer. JL Audio levererar prestanda på nya höjder och finns som komplett fordonssystem eller som tilläggssystem Audio Roof.

LinQ-integration på ny nivå

Förhöj åkturen med maximalt bagageutrymme med LinQ. Maverick R är kompatibel med LinQ-monteringsfästen för bredderna 16” och 36” och passar för hela sortimentet av LinQ-tillbehör.

Säkerhet: Förhöj din åkupplevelse och oroa dig aldrig för hur säker din last är över gupp och genom kurvor.

Snabbt: Montera, ta bort eller flytta tillbehör på sekunder. LinQ passar för alla uppgifter och destinationer, med det bredaste tillbehörsprogrammet.

Enkelt: LinQ:s enkelhet är det som gör det till ett av de mest intuitiva tillbehören man kan använda på ett fordon. Lås och stapla för att maximera kapaciteten.

 

 • Audio Roof ljudsystem för Can-Am SxS

  Can-Am JL Audio Roof - Level 4

  Skapa en perfekt åkspellista för dig och dina vänner med Can-Am JL Audio Roof - Level 4. Med vattentäta komponenter har detta system utvecklats för optimal ljudkvalitet och maximalt nöje.

 • Integrerad LED-sidspegelbelysning för tvåsitsiga Can-Am-fordon

  SMART integrerad LED-sidspegelbelysning

  SMART integrerad LED-sidspegelbelysning följer rattrörelserna ökar ljuskäglornas bredd, belyser hjulriktningarna och ger förbättrad sikt.

 • LinQ svängbar lasthållare för Can-Am SxS-fordon

  LinQ svängbar lasthållare

  LinQ svängbar lasthållare kan användas för montering av ett reservdäck eller upp till tre 16” LinQ-tillbehör. Montera denna lasthållare, säkra utrustningen och åk iväg!

 • Takluftintag

  Friskluftsintag för taket

  Njut av åkningen med obegränsat luftflöde till motorutrymmet när en hel vindavvisare är monterad. Montera ett takluftintag och förhindra effektförluster när du placerar dig i täten av gänget!

Besök en utställningshall

Lämna dina uppgifter för att hitta närmaste återförsäljare för Can-Am Off-Road