2020
Outlander 450-570

Med start från 72 900 kr

Leveringsomkostninger tilkommer.

Visa aktuella erbjudanden

Imponerande komfort och kapacitet för alla förare. En perfekt avvägning av effektivitet, prestanda och pris. Outlander 450-570 ATV är allt du någonsin kommer att behöva... och mer därtill.

*Kuvassa Outlander Pro+ 450 T

 

BÄTTRE STANDARD

Nya ventilerade sidopaneler, en lång lista med standardfunktioner och inbyggd Can-Am-kvalitet för alla viktiga jobb och åkturer.

ALLTID PÅ PLATS

Med räcken och delbart lastutrymme är Outlander redo för all utrustning – och ännu mer. Anpassa den för varje uppgift och få den gjord.

ANPASSA UPPLEVELSEN

Skapa en Can-Am lika kapabel som dig med våra egenutvecklade och godkända uppgraderingsdelar.

ÄKTA VÄRDE

Byggd efter en standard, inte efter ett pris. Hästkrafter, funktioner, kapacitet och ett rekommenderat försäljningspris som gör konkurrenterna sömnlösa.

UTFORSKA OUTLANDER 450-570-PAKET OCH SPECIFIKATIONER

VI HAR KARTAN

Ange din plats för att hitta en återförsäljare nära dig

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • OUTLANDER
  2020

  OUTLANDER

  Från 108 900 kr

  Från 108 900 kr

  Outlander-utbudet är lika mångfacetterat som förare som dig. Alla Outlander har det som krävs för att ta dig längre än någonsin, men varje modell och paket är utformat för att öka kapaciteten ännu mer för dig som ska dra släp, köra i lera, ut och jaga, fara fram på lederna och allt däremellan.

 • RENEGADE
  2020

  RENEGADE

  Från 160 900 kr

  Från 160 900 kr

  Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.