2023

Outlander 700

Pris från 146 900 kr

Visa aktuella erbjudanden

En ATV som klarar allt. Antingen du är ute efter att ge dig ut på leder eller att ta hem ett fiskafänge, är Outlander 700 redo när du är det.

*Outlander X mr 700 paketet visas

Full fart hela da’n

Redo för allt

Inga kompromisser

Nya Outlander 700 ger dig en ATV med bättre konstruktion, bättre prestanda och som håller längre än alla sina föregångare. Den nya ledaren inom livet offroad.

Mervärde? Och du har inte ens hört hälften.

Inga kompromisser!

Nya Outlander 700 ger en konstruktion av högre kvalitet, med fler funktioner och tillbehör

Skapa en Can-Am som kan gå i arv

Byggd för att fungera i åratal, utan att krångla

Outlander 700 är skapad för lång och trogen tjänst. Den har en väl beprövad 700 Rotax-motor. Den nya pDrive-variatorn lyfter motorns prestanda och kräver mindre underhåll. Och det nya chassit är byggt med rörstomme och en legering liknande den i rally-beprövade Maverick.

Kungen av komfort

Funktionerna som krävs för att åka med stil

Outlander 700 har nya ergonomiska säten, så att du kan åka bekvämt så länge du vill. Och eftersom de har högre markfrigång är inget hinder oöverstigligt. Dessutom gör massor av tillbehör och förvaringsutrymmen att du kan få med dig allt du behöver ut på äventyr.

UTFORSKA OUTLANDER 700 PAKET OCH SPECIFIKATIONER

VISNINGSRUM

Lämna dina uppgifter för att hitta närmaste återförsäljare och servicecenter för Can-Ams offroad-utbud.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • Outlander PRO
  2023

  Outlander PRO

  Pris från 108 900 kr

  Pris från 108 900 kr

  Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Pris från 151 900 kr

  Pris från 151 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Pris från 199 900 kr

  Pris från 199 900 kr

  Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.