2022

Maverick

Pris från 365 400 kr

Visa aktuella erbjudanden

Dit körningen verkligen kan ta dig. Upptäck, kör och ge dig ut offroad i våra specialbyggda terrängfordon för alla ändamål.

**Maverick X RS Turbo RR

 

 

 

200 HK TURBO RR

MER AV DET DU VILL SKA INGÅ

ÅK PÅ EN BANBRYTANDE KÖRTUR

Med så här snabba turboladdade fyrhjulingar är föremålen i spegeln längre bort än de ser ut att vara. Alltifrån 3,36 kg per hästkraft till avancerad luftflödesdynamik, banar detta nya vägar på både sand, lera och sten. Var du än befinner dig är Can-Am Maverick-modellerna tuffare, snabbare och smidigare än någonsin. Kör till utkanten, och sedan tillbaka.

SMART-SHOX

Vi samverkar med FOX för branschens första, helt självjusterande fjädring.

NÄR DET OVÄNTADE ÄR VÄNTAT

Can-Am Maverick förändrade allt – nu rycker den vidare framåt med den mest avancerade fjädringen som någonsin monterats på en Can-Am. Den semiaktiva Smart-Shox-fjädringen reagerar på både kompression och returdämpning med oslagbar hastighet i alla typer av terräng.

ÖVER ALLA HINDER

DET FINNS EN CAN-AM MAVERICK FÖR ALLA. MAX 200 HK.

KÖR UT DIREKT

Erfarenheter från tävlingar räcker långt: i allt vi bygger. Vinst varje gång: Dakar-rallyt, King of the Hammers och oräkneliga andra tävlingar startar med en Can-Am Maverick.

NYA 32” HJUL

STORT HJUL. STORT GREPP. STORT NÖJE.

Sitt högt och med ett djärvt nytt utseende tack vare våra nya 32-tumshjul. Kör bort från de gamla hjulspåren i ett förstärkt chassi och var med om en körupplevelse utan like. Det är så bra som det kan bli, och det sviker dig aldrig.

BYGGD FÖR ATT VINNA

BEPRÖVAD TILLFÖRLITLIGHET OCH PRESTANDA

Världen är tuff – vi kan leva med det. Genom rekordsättande segrar och tusentals mil av terrängkörning har vårt nätverk av förare bevisat Can-Am Maverick:s kraft och kvalitéter, varje enskild dag.

EN SNABB FAMILJ

VAR EN FÖREBILD

Alla kan prova på offroad-livet någon gång. Men i ur och skur, helg efter helg, skriver Can-Am Maverick-familjen med SVV-fordon nästa kapitel med offroad-äventyr för dem som föredrar en djärvare tillvaro. Är du med?

UTFORSKA MAVERICK-PAKET OCH SPECIFIKATIONER

ANPASSNING

Ett chassi, flera möjligheter. Uppgradera din Maverick.

ANPASSA EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Skapa en Can-Am som klarar lika mycket som du.

VISNINGSRUM

LÄMNA DINA UPPGIFTER FÖR ATT HITTA NÄRMASTE CAN-AM ÅTERFÖRSÄLJARE OCH SERVICECENTER FÖR CAN-AM:s OFFROAD-UTBUD.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • Maverick Trail
  2022

  Maverick Trail

  Pris från 159 400 kr

  Pris från 159 400 kr

  På vårt smalaste SSV-fordon, 132 cm brett och med Can-Am kvalitet rakt igenom, sitter du bekvämt hela vägen. Byggt för att prestera på såväl långfärder som nya leder.

 • Maverick Sport
  2022

  Maverick Sport

  Pris från 243 400 kr

  Pris från 243 400 kr

  Det vassaste sättet att ta sig från A till B, på all slags terräng, i alla väder, med eller utan full last. Ett Can-Am-fordon är alltid redo för nästa äventyr.