WIJ HOUDEN VAN RIJDEN

WELKOM IN ONZE COMMUNITY

Word lid van een diverse community van fans van Can-Am voor wie de open weg naar meer smaakt. We rijden niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen.

MAKKELIJK RIJDEN

Grijp het leven met beide handen aan en beleef eindeloze vrijheid met een Can-Am On-Road voertuig waarmee rijden zowel eenvoudig als spannend wordt. Met een snelle leercurve hoef je alleen maar te denken aan hoe je de volgende bocht wilt nemen.

GA VERDER

Compleet ontworpen met prestaties die vertrouwen en gemoedsrust uitstralen, zodat je elke centimeter van elke weg kunt afleggen en je grenzen steeds verder kunt verleggen.

CRUISECONTROL ACHTER HET STUUR

Met twee wielen vooraan en één achteraan is er geen weg die je niet de baas kunt. Elk Can-Am On-Road voertuig is ontworpen om ultieme stabiliteit te bieden, zelfs in haarscherpe bochten.

STARTERS BLOG

Je beste online hulpmiddel met alles wat je moet weten voor je vertrekt!

Hier vind je alle informatie en nuttige tips van onze experts, die uitleggen wat je precies moet weten voordat je een 3-wielig voertuig van Can-Am koopt of bestuurt!

We vieren 50 jaar Can-Am

Ontdek onze hele geschiedenis

Vier met ons de 50ste verjaardag van Can-Am! Van de MX-motorcross tot onze nieuwste 3-wielige voertuigen – hou je vast, want we zijn nog maar net vertrokken!

Geschiedenis herschreven

Gloednieuw en volledig elektrisch: de nieuwe Can-Am-motorfietsen schrijven al geschiedenis voordat ze er zijn.

Tijdloze traditie ontmoet moderne techniek in twee nieuwe voertuigen die zijn ontworpen om je ritten een adrenalinestoot te geven.