Welke kleding is geschikt voor een 3-wielig voertuig?

Voor complete gemoedsrust wil je een complete bescherming - vooral voor de meest kwetsbare delen van je lichaam.


Hoofd eerst

Bestuurders en passagiers moeten altijd een motorhelm en oogbescherming dragen. Die draag je altijd wanneer je rijdt met een 3-wielig voertuig, punt uit.

 

Uitrusting voor handen en voeten op 3-wielig voertuig

Handschoenen zijn ook onontbeerlijk voor je handen, die blootgesteld zijn aan het stuur. Insecten en steenslag kunnen j raken tijdens het rijden, maar je handen hebben ook bescherming tegen weer en wind nodig. De meeste bestuurders dragen stevige rijlaarzen die de enkels bedekken, een broek met beschermstukken en een beschermende jas.

 

 

Plan voor de rijomstandigheden

Houd ook rekening met de rijomstandigheden, bijvoorbeeld om lekker warm te blijven in de kou en droog in de regen. Bekijk ook de rijkleding voor 3-wielige voertuigen met ventilatieopties voor warmere situaties, om de lucht te laten stromen, zodat je lichaam steeds koel en droog blijft. Als het begint te druppelen tijdens je rit, biedt een regenjas en -broek de oplossing.

 

 

Rijkleding voor Can-Am 3-wielig voertuig

In alle omstandigheden weet BRP wat te dragen op een 3-wielihe motor. Onze uitgebreide collectie rijkleding en accessoires is ontwikkeld voor en door bestuurders, en is bovendien op maat ontworpen voor je Can-Am Spyder en Can-Am Ryker. We bieden ook een aantal coole stijlen, voor elk type bestuurder. Je hoeft dus niet verder te zoeken naar kleding voor je 3-wielig voertuig, hier vind je alles!

 

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • WELK SOORT BRANDSTOF TANK IK IN MIJN CAN-AM VOERTUIG?

  WELK SOORT BRANDSTOF TANK IK IN MIJN CAN-AM VOERTUIG?  MEER INFORMATIE
 • DE EERSTE RIT VAN TOM

  DE EERSTE RIT VAN TOM  MEER INFORMATIE
 • Zo vind je een motorgroep voor de Can-Am Ryker of Spyder

  Zo vind je een motorgroep voor de Can-Am Ryker of Spyder  MEER INFORMATIE

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact op met uw plaatselijke dealer of neem hier contact met ons op!