Zo vind je een motorgroep voor de Can-Am Ryker of Spyder

Wanneer je voor het eerst rijdt, kan het spannend zijn om alleen de weg op te gaan. Hoe weet je of je een geschikte route hebt gekozen naargelang jouw vaardigheden? Hoe leer je nieuwe vaardigheden en technieken? Heb je je eerste Can-Am zojuist opgehaald of rijd je al jarenlang? Je hebt er zo veel baat bij om lid te worden van een motorclub voor 3-wielige voertuigen. In dit artikel verkennen we de vele voordelen van je deelname aan een club en hoe je een groep vindt om mee te rijden.

 

3 REDENEN OM LID TE WORDEN VAN EEN MOTORCLUB VOOR CAN-AM SPYDER OF RYKER

 

ALTIJD KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN

Dergelijke clubs organiseren voortdurend verschillende ritten waar iedereen van kan genieten. Het is dus een geweldige manier om nieuwe wegen en routes te ontdekken. Meer ervaren bestuurders kennen zeker de mooiste plekjes in je omgeving en weten hoe ze daar veilig naartoe kunnen rijden. Deze ritten zijn ook gegarandeerd geschikt voor jouw specifieke soort voertuig, een Can-Am Ryker, Spyder of een ander 3-wielig voertuig.

 

MEER LEREN OVER JOUW HOBBY

Daarnaast zijn motorclubs een geweldige manier om kennis te maken met anderen die dezelfde interesses hebben. Zoals in elke hobbyclub die mensen bij elkaar brengt met gezamenlijke interesses, krijg je gegarandeerd massa’s tips, trucjes en inzichten van bestuurders die al jarenlang genieten van de open weg.

 

NIEUWE MENSEN ONTMOETEN

Net zoals bij elke andere teamsport of -activiteit is de band die je opbouwt met anderen in een motorclub geweldig. Wil je nieuwe vrienden maken in een fysieke omgeving, dan is dit een geweldige manier om een band te scheppen met gelijkgestemden. Bovendien weet iedereen dat die vriendschapsbanden het beste tot uiting komen in de frisse lucht en zonneschijn!

 

DE PERFECTE CLUB VINDEN

Hoe vind je een motorclub voor 3-wielige voertuigen om lid van te worden? Begin misschien online te zoeken, vooral op Facebook of andere forums specifiek voor bestuurders. Can-Am heeft zelfs een Women of On-Road-netwerk. Vraag bij jouw dealer naar eventuele middelen die ze kunnen delen; je zal er versteld van staan hoeveel connecties ze hebben in de community van bestuurders. Alleen de weg op gaan is uiteraard een fantastisch gevoel, maar dat doen als lid van een motorclub is een heel andere ervaring, die zeker het proberen waard is.

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • WAT IS DE INRIJPERIODE VOOR MIJN CAN-AM RYKER?

  WAT IS DE INRIJPERIODE VOOR MIJN CAN-AM RYKER?  MEER INFORMATIE
 • DE EERSTE RIT VAN TOM

  DE EERSTE RIT VAN TOM  MEER INFORMATIE
 • LIJKT RIJDEN MET EEN 3-WIELER VAN CAN-AM OP RIJDEN MET EEN MOTOR?

  LIJKT RIJDEN MET EEN 3-WIELER VAN CAN-AM OP RIJDEN MET EEN MOTOR?  MEER INFORMATIE

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact op met uw plaatselijke dealer of neem hier contact met ons op!