WAAR KAN IK RIJDEN MET MIJN 3-WIELIG VOERTUIG?

WAAR MAG JE RIJDEN MET EEN CAN-AM 3-WIELIG VOERTUIG?

Met Can-Am Spyders en Can-Am Rykers kun je genieten in alle vrijheid, want je kunt ermee rijden op elke openbare weg waar ook auto’s mogen rijden. Het wegdek varieert, daarom is hier een overzicht van waar je kunt rijden met jouw 3-wielig voertuig.

 

Jouw 3-wielig voertuig is gebouwd voor tal van wegen

Rijden op verharde en geëgaliseerde grindwegen

Spyders en Rykers worden niet beschouwd als offroad-voertuigen omwille van de geringe bodemvrijheid. Daarom kun je met je 3-wielig voertuig rijden op verharde wegen (beton, asfalt) of geëgaliseerde grindwegen die geëffend zijn met een wegwals.Rijden met jouw 3-wieler op grindwegen

Je kunt voorzichtig en langzaam rijden met een Can-Am Spyder op grindwegen, maar het beste is dat je dit soort gebruik beperkt om schade aan het tandwiel of de riemaandrijving te voorkomen.


Rykers zijn beter geschikt voor grindwegen omwille van het systeem met een directe aandrijving. De Can-Am Ryker Rally Edition heeft een uniek bandendesign dat bijzonder goed presteert op grind. Dit model kan op geëffend en vlak grind, en zelfs op onverharde wegen worden gebruikt. Hoewel het geen offroadmachine is, ontsluit dit model wel de wereld van gladdere onverharde wegen en grindwegen in verder afgelegen en dunner bevolkte gebieden.

 

Autosnelwegen en lokale wegen

Wat plekken om te rijden met een 3-wielige motorfiets betreft, gebruiken vele bestuurders hun Spyder of Ryker op de autosnelweg, maar de meesten vinden de beste rijervaring op minder drukke lokale en landelijke wegen.Eindeloze avonturen staan jou te wachten op een 3-wielig voertuig

Vele van onze bestuurders  zoeken meer pittoreske landelijke wegen op. Wegen met veel bochten kunnen ook spannender en leuker zijn omdat de ervaring dan eerder gaat om het rijden en minder om het besturen. Dat is het magische moment waarop Can-Am Spyders en Can-Am Rykers de ultieme vrijheid bieden om miljoenen kilometers weg te verkennen over het hele continent.


Blijf je dus zeker afvragen “Waar kan ik rijden met mijn 3-wielig voertuig?” want er zijn elke dag eindeloze mogelijkheden voor nieuwe avonturen.

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • WELK SOORT BRANDSTOF TANK IK IN MIJN CAN-AM VOERTUIG?

  WELK SOORT BRANDSTOF TANK IK IN MIJN CAN-AM VOERTUIG?  MEER INFORMATIE
 • NOOIT VERTREKKEN ZONDER DEZE ESSENTIËLE ACCESSOIRES VOOR EEN 3-WIELIGE MOTORFIETS

  NOOIT VERTREKKEN ZONDER DEZE ESSENTIËLE ACCESSOIRES VOOR EEN 3-WIELIGE MOTORFIETS  MEER INFORMATIE
 • WAAR VIND IK DE GEBRUIKERSHANDLEIDING?

  WAAR VIND IK DE GEBRUIKERSHANDLEIDING?  MEER INFORMATIE

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact op met uw plaatselijke dealer of neem hier contact met ons op!