NOOIT VERTREKKEN ZONDER DEZE ESSENTIËLE ACCESSOIRES VOOR EEN 3-WIELIGE MOTORFIETS

 

Reservespullen voor elke rit

Water en snacks

Als de rit zo leuk is dat die langer duurt dan verwacht, heb je dit nodig in je overlevingskit voor jouw 3-wielig voertuig. Het overkomt bestuurders vaak dat ze veel langer onderweg zijn dan ze hadden gepland, gewoon omdat ze zo veel plezier beleven!

 

Contant geld voor noodgevallen

Wanneer je landweggetjes en locaties met minder verkeer begint te verkennen, zal je ontdekken dat niet alle tankstations creditcards accepteren. Het is dus altijd een goed idee om wat contant geld mee te nemen. Uiteraard is het ook altijd belangrijk dat je je rijbewijs bij hebt!

 

Essentiële uitrusting en accessoires voor 3-wielige motorfiets

Regenkleding

Het weer speelt een grote rol voor je lijstje met spullen die je niet mag vergeten. Je weet maar nooit wanneer het plotseliong gaat regenen! Neem dit accessoire dus altijd mee op je 3-wielig voertuig.

 

Windscherm

Dit essentiële accessoire voor jouw 3-wielig voertuig is zeer handig op de snelweg omdat het de wind tegenhoudt, zodat je rit aangenamer wordt.

 

Ryker Learning Key

Deze sleutel is je reddende engel als je de originele zou verliezen onderweg! Jouw dealer kan ook een nieuwe sleutel maken voor je Spyder.

 

Accessoires van Can-Am

BRP biedt een volledig assortiment in de fabriek ontworpen accessoires met garantie, gemaakt om perfect te passen bij je nieuwe voertuig. Tal van accessoires voor je 3-wielig voertuig kunt u zelf installeren, maar sommige items moeten worden geïnstalleerd door een getrainde monteur bij je erkende Can-Am dealer.  Elk accessoire zorgt voor een betere rijervaring en maakt de tijd die je doorbrengt op je nieuwe Spyder of Ryker nog aangenamer!

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • Een Can-Am Ryker of Can-Am Spyder voorbereiden voor winterstalling

  Een Can-Am Ryker of Can-Am Spyder voorbereiden voor winterstalling  MEER INFORMATIE
 • Een Can-Am Ryker op Spyder kopen: een gids over dealers

  Een Can-Am Ryker op Spyder kopen: een gids over dealers  MEER INFORMATIE
 • WAAR KAN IK RIJDEN MET MIJN 3-WIELIG VOERTUIG?

  WAAR KAN IK RIJDEN MET MIJN 3-WIELIG VOERTUIG?  MEER INFORMATIE

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact op met uw plaatselijke dealer of neem hier contact met ons op!