DISPLAY TECHNOLOGIE EN BRP AUDIO

VEELGESTELDE VRAGEN

Voertuigfuncties

Alle voertuigstoringen die niet motor-gerelateerd zijn (d.w.z.: wielophanging, stuurbekrachtiging) maken gebruik van dit icoon in plaats van het "check engine" icoon.

RT-modellen hebben nu vering met niveauregeling voor optimaal comfort; net als de F3-LTD.

De helderheid wordt automatisch aangepast afhankelijk van de hoeveelheid omgevingslicht.  Voor een handmatige aanpassing kun je ook het menu openen en naar de instellingen gaan. Selecteer in de instellingen Display en pas de helderheid met behulp van de joystick op het stuur aan tot de gewenste waarde.

Tuner

12 voorkeursinstellingen (3 pagina's van 4 voorkeuren) kunnen voor FM worden opgeslagen.

De tuner doorzoekt de FM-kanalen en slaat de eerste 12 frequenties met een aanvaardbaar ontvangstniveau op.

Ja.

Telefoongesprek

Heb je een Bluetooth-ontvanger in je helm, dan kun je telefoongesprekken beantwoorden.

Ja, maar “favorieten” zijn niet toegankelijk.

Nee, geluid naar de passagiershelm wordt tijdens een telefoongesprek onderbroken.

Ja, dezelfde informatie die op de smartphone wordt weergegeven, wordt ook in de display getoond.

Nee, er is geen toegang tot SMS-berichten tijdens het rijden.

Stats/Trip

Open het menu en ga naar de cijferdata. Eenmaal in dit menu kun je je dag-of ritteller terugzetten of een nieuwe dag-of ritteller selecteren voor weergave op de display.

3 sets cijferdata worden in de display bewaard:  Totaal, Trip A en Trip B, en dat geeft je de flexibiliteit om naar wens je rijstatistieken per dag, per week of per seizoen te bewaren.

Nee, BUDS2 zet de kilometerteller van de oude display over naar de nieuwe display. Werkt de oude display niet meer, dan wordt een backup van de kilometerteller gebruikt die in de motorregeleenheid is opgeslagen.

Muziek

Ja. Twee opties zijn beschikbaar – via Bluetooth of via de 3,5 mm aux-kabel.

Nee, USB-sticks worden niet ondersteund.

Nee, je moet de Music App in BRP Connect gebruiken voor toegang tot je muziekbibliotheek.

Ja.

Ja, met een Bluetooth-verbinding kun je muziek beluisteren via je voertuig maar de app moet eerst op de smartphone in bedrijf zijn.

Helm

Je kunt kiezen of de muziek wordt afgespeeld via de luidsprekers van het voertuig of via de aangesloten headset. Muziek kan niet gelijktijdig op de luidsprekers en de headset worden afgespeeld.

De meeste aftermarket-apparaten zouden compatibel moeten zijn, maar er zijn specifiek tests uitgevoerd met SENA en N-Com (Nolan) headsets.

De headset die is aangesloten als “Bestuurdershelm” ontvangt de telefoongesprekken van de smartphone die met de display is verbonden.

Ja, het displayvolume wijzigt het volume in de helm. Je kunt het volume ook direct op de headset van je helm wijzigen (bestuurders- en passagiershelmen kunnen verschillende volumes hebben).

Instellingen

Ja. Open het menu en ga naar de instellingen. Selecteer in de instellingen Display en pas de helderheid met behulp van de joystick op het stuur aan tot de gewenste waarde.

Ja, de helderheid van de display wordt op basis van het omgevingslicht aangepast. Het helderheidsmenu past een offset toe op de aangepaste achtergrondverlichting. Er is geen dag- of nachtmodus, dezelfde offset wordt voortdurend toegepast.

Open het menu en ga naar de instellingen. Selecteer in de instellingen Klok en pas de tijd met behulp van de joystick op het stuur aan.

Open het menu en ga naar de instellingen. Selecteer in de instellingen Eenheden en kies imperial (mph) dan wel metrisch (km/h) met behulp van de joystick op het stuur. De temperatuureenheid wordt ook automatisch aangepast (metrisch = km en Celsius / Imperial = mi en Fahrenheit).

Ja, Engels, Duits, Frans, Fins, Spaans, Noors, Zweeds, Italiaans, Nederlands, Portugees (Brazilië) zijn beschikbaar. Russisch en Japans komen in de nabije toekomst beschikbaar.

Ja, er is een storingscodemenu in de instellingen.

Nee.

Nee, bij een rijsnelheid van meer dan 5 km/uur wordt het Instellingenmenu geblokkeerd, maar je wordt niet uit het menu gegooid. Je kunt verder gaan met de instellingen waarmee je bezig was zodra de snelheid weer lager dan 5 km/uur is.

De versie van de display-firmware die op je voertuig is geïnstalleerd vind je eenvoudig onder de instellingen (in het midden van de bediening lang op de linker stuurhelft drukken, laatste menu onderaan). Kies het op één na laatste menu, getiteld “About” (Over). De firmware-versie staat bovenaan in het scherm.

Download de juridische documentatie met betreking tot de Open Source Software Licenties.

© 2020 Bombardier Recreational Products Inc. (BRP). Alle rechten voorbehouden. ®, ™ en het BRP-logo zijn handelsmerken van BRP of diens dochterondernemingen. Rijd verantwoord en veilig. Neem de toepasselijke lokale wetten en voorschriften in acht. Let altijd goed op de weg en gebruik de BRP Connect-functies niet onder omstandigheden die uw veiligheid of die van anderen kunnen beïnvloeden. Deze technologie is geen vervanging voor oplettend rijden en vereist een compatibel apparaat, besturingssysteem en mobiele apps. Draag altijd een helm, oogbescherming en geschikte beschermende kleding. Onthoud dat rijden en alcohol / drugs niet samengaan. BRP behoudt zich het recht voor om specificaties, prijzen, ontwerpen, kenmerken, modellen of uitrusting zonder enige verplichting stop te zetten of te wijzigen. De prestaties van het voertuig kunnen variëren afhankelijk van het weer, de temperatuur, de hoogte, de rijvaardigheid en het gewicht van de berijder / passagier.