NYTT FÖR 2022

GÖR VARJE ÄVENTYR UNIKT

I år lyfter vi Onroad-upplevelsen till nya höjder. Vårt nya utbud är så spännande att det känns så snart du startar motorn!

RYKER REVOLUTION

NYA PAKET, HELT FÖR DIG

Vrid upp spänningen en grad med lättåkta Can-Am Ryker. Nu i en Sport-version som kan förvandlas till 2-sits och en Rally-version för dig som gillar att åka utanför ramarna för ännu fler möjligheter till nöje!

ÖPPET FÖR ALLA

VÄGEN ÄR DIN ATT NJUTA AV

Alla förare är värda att uppleva de öppna vägarnas spänning. Vi är ett inkluderande varumärke och tror på att vägarna är till för alla, oberoende av varifrån de kommer.

UTRUSTNING 2022

GJORD MED FÖRARE I ÅTANKE

Se vår nya kollektion med kläder och tillbehör. Vi har gjort allt för att ge dig toppkvalitet som är elegant, praktisk och bekväm så att varje åk blir något att minnas.

2022 CAN-AM ONROAD-UTBUDET

DET FINNS ETT FORDON FÖR DIG

Få ut det mesta av äventyret med det nya Can-Am On-Road-utbudet. Upptäck Can-Am Spyder- och Can-Am Ryker-modellerna 2022.

BYGG DIN EGEN

DRÖM, BYGG, GÖR OM

Välj valfri modell i utbudet, från den totalt anpassningsbara Can-Am Ryker till komfortabla Can-Am Spyder, och anpassa till din stil och specifikationer och med dina bästa tillbehör.

KAMPANJER

SE VÅRA AKTUELLA ERBJUDANDEN

Utnyttja våra pågående specialkampanjer. Växla upp körupplevelsen till max med de här erbjudandena du inte vill missa.

SÄKRA FAVORITEN REDAN NU

Ta kontakt med din lokala återförsäljare för att beställa ditt favoritfordon för 2022 så att du inte missar nästa säsongstart.